„Ką fronte daro IT specialistai?!“ Rustamzadė pasibaisėjęs. Skelbia didelę Ukrainos klaidą  ()

Rustamzade įvardijo vienintelį būdą Ukrainai nugalėti Rusiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

A. Rustamzadė atkreipė dėmesį į būtinybę pakeisti tiek ukrainiečių, tiek Vakarų partnerių požiūrį į karą, kitaip Ukraina vargu ar laimės.

Šiai dienai Rusijos kariuomenė vis dar turi daugiau išteklių nei Ukrainos ginkluotosios pajėgos, tačiau bet kuriuo atveju Ukraina nėra aklavietėje, pareiškė pirmaujantis Azerbaidžano karo analitikas Aqilas Rustamzadė interviu Igoriui Gavriščakui, duotame „YouTube“ platformoje „24 kanalui“.

„Būtina performuoti jūsų sąmonėje jūsų karą. Ir ne tik jūsų, bet ir jūsų Vakarų partnerių sąmonėje. Problema yra ne tik jumyse. Problema yra pasenusiose pažiūrose“, - pažymėjo ekspertas.

Tada Rustamzadė priminė buvusio Didžiosios Britanijos gynybos ministro Beno Wallace'o pasisakymą, kuris patarė Zelenskiui intensyviau mobilizuoti ir verbuoti jaunimą.

„Kokiu tikslu? Kokius šansus laimėti turi šalis, kurios demografinė padėtis siekia 40 mln. gyventojų, prieš šalį, turinčią 140 mln. gyventojų? Reikia keisti pačią karo filosofiją. Jums reikia naujų asimetrinio karo metodų. Jūs tai darote su dronais kamikadzėmis Rusijoje ir Kryme. Jums reikia nustoti naudoti didelius sausumos dalinius fronto linijoje. Tai neveiksminga. Reikia įsisavinti diversinius kovos metodus ir daugiau dronų kamikadzių“, - patarė karinis ekspertas.

 

Tada Rustamzadė uždavė paprastą klausimą: „Ką IT specialistas su kulkosvaidžiu rankose veikia fronte priešais priešą? Turėtume jį atitraukti kilometrą atgal, duoti jam droną kamikadzę ir leisti per dieną sunaikinti kelis priešo taikinius.“

„Ukraina turi pakeisti patį šio karo suvokimą, nes tik asimetrinė kova gali atvesti ją į pergalę prieš priešą“, - dar kartą pabrėžė karo analitikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(102)
(3)
(99)

Komentarai ()

Susijusios žymos: