Medvedevas prisiminė apie derybų galimybę. Kas čia ne taip  ()

Rusijos Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojas, buvęs Rusijos prezidentas Dmitrijus Medvedevas, staiga prisiminė derybų galimybę. Tai yra kiek juokinga, nes būtent Medvedevas, neturintis jokių realių galių, dažniausiai gąsdina pasaulį branduoliniais ginklais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dmitrijus Medvedevas apie tai prakalbo kažkokiame vakarėlyje kariuomenės atstovams. Jis taiga nusprendė atskleisti įsivaizduojamas Vakarų gudrybes.

Medvedevas teigia, kad Vakarų šalys pavargo nuo paramos Ukrainai ir dabar stumia „derybų procesą, padėsiantį susilpninti Rusiją“ ir leisiantį Ukrainai sukaupti jėgų.

„Mums tokių derybų nereikia, jos tiesiog žalingos. Nepaisant to, kad Rusija niekada neatsisakė derybų kaip instrumento... Klausimas, dėl ko mes derėtumėmės... Nuo kokio taško pradėtume. Taškas čia labai paprastas – reikia pripažinti realijas“, – įsitikinęs Medvedevas.

Visai neseniai Medvedevas žadėjo, kad Rusija perims dar daugiau Ukrainos regionų. Ir perspėjo, kad sėkmingas Ukrainos kontrpuolimas priverstų Rusiją griebtis branduolinių ginklų.

 

Visuose straipsniuose apie Medvedevo žodžius reikia priminti, kad jis neturi galių. Jis yra Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojas, bet šis postas buvo sukurtas specialiai jam ir neturi jokių oficialių funkcijų.

(12)
(5)
(7)

Komentarai ()

Susijusios žymos: