„Galas labai arti. Antrininkas keliamas į visiškai kitą lygį.“ „General SVR“ skelbia, kas vyksta  (2)

„Vladimiro Putino artimieji pastarosiomis dienomis yra įsitempę ir bando išspręsti daugybę klausimų.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-16 „Galas labai arti. Antrininkas keliamas į visiškai kitą lygį.“ „General SVR“ skelbia, kas vyksta  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įtakingas Rusijos šaltinis „General SVR“, remdamasis šaltiniais Kremliuje, savo „Telegram“ kanale skelbia, kad:

Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną primenantis vyras dalyvavo keliuose oficialiuose renginiuose Biškeke, kur lankosi su oficialiu vizitu. Vizitas į Kirgiziją ir kitas apsilankymas Kinijoje, jei, žinoma, įvyks, antrininką pakelia į visiškai kitą lygį.

Jei Kirgizijos prezidentas gali nežinoti, kad bendrauja su antrininku, ar bent apsimesti, kad bendrauja su Putinu, tai Kinijos bendražygiai nori pabendrauti su antrininku ir susidaryti apie jį savo nuomonę. Oficialūs tokio lygio vizitai beveik prilygsta V. Putinui ir atveria kelią jo subjektyvumui.

Labai greitai antrininko prižiūrėtojai gali tapti nuo jo priklausomi ir tada šuniui vizgins uodega. Tuo tarpu vyras, panašus į Rusijos prezidentą, deda vainikus Kirgizijoje, veda derybas su Sadyru Japarovu ir Ilhamu Alijevu, įteikia tam pačiam Japarovui įsakymą, pasirašo dokumentus (!!!), džiaugiasi Kirgizijos grožiu ir priima visas garbes, priklausančias Rusijos prezidentui.

Vladimiro Putino artimieji pastarosiomis dienomis yra įsitempę ir bando išspręsti daugybę klausimų, kol prezidentas yra gyvas. O tam, kad nudžiugintų blėstantį valstybės vadovą, nuspręsta stimuliuoti įvykius fronte, kad nors menka pergalė jį pamalonintų ir suteiktų gerą nuotaiką.

 

Putinas jau seniai reikalavo paimti Avdijivką, dabar Rusijos kariai fronte bando išspręsti šią sunkią užduotį daugelio gyvybių kaina. Tačiau veltui, prezidentui jau neberūpi mažos ir didelės pergalės, dabar jam rūpi tik skausmas ir sveikatos pablogėjimas. Galas labai arti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(85)
(12)
(73)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: