[ŽT] „Aš tiesiog netikiu savo akimis!..“ Ekspertas apstulbęs. Ką daro rusai (Video)  ()

Kovalenko parodė, kuo Rusijos kariuomenė šturmuoja Ukrainos ginkluotąsias pajėgas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-23 [ŽT] „Aš tiesiog netikiu savo akimis!..“ Ekspertas apstulbęs. Ką daro rusai (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenės karinės ir automobilių technikos nuostoliai tokie dideli, kad okupantai priversti fronte naudoti Antrojo pasaulinio karo laikų transporto priemones. Internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip rusų kariškiai vyksta į puolimą, važiuodami automobiliais GAZ-AA, vadinamais „polutorka“. GAZ-AA buvo gaminamas 1932-1942 m., dar prieš Antrojo pasaulinio karo pabaigą. Modelio pagrindu buvo 1930 m. amerikietiškas sunkvežimis „Ford“ AA modelis.

Ukrainos ginkluotosios pajėgos nufilmavo senų sovietinių automobilių kolonos judėjimą ir vėliau paskelbė internete. Ukrainiečių karių reakcija į vaizdo įrašą iškalbinga. Kariai apstulbę dėl tokios senos technikos pasirodymo fronte. Vaizdo įrašo fragmentą skelbia „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Komentuodamas vaizdo įrašą, karo ekspertas Aleksandras Kovalenko pabrėžia, kad Rusijos kariuomenės autotransporto nuostoliai tokie dideli, kad ji priversta į mūšį mesti seną sovietinį metalo laužą.

 

„Tas atvejis, kai netikiu savo akimis. Aš tiesiog netikiu... Tikrai? Polutorka? GAZ-AA, gamintas 1932-1942 m.? Turiu omenyje automobilį, pagamintą tarp Pirmojo ir Antrojo pasaulinių karų.... Gal iš tolo jį supainiojo su GAZ-51? Niekada negali žinoti... Bet ne. Kita vertus, kaip šiais laikais madinga sakyti, ši diena atėjo! Ir nenuostabu. Beveik 9400 ROV transporto priemonių nuostoliai leidžia apie save žinoti“, - pabrėžė ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(1)
(70)

Komentarai ()

Susijusios žymos: