[ŽT] „Štai tau, debile job****!!!“ Į rusą atskrido kirvis  (1)

Z-kanalas papasakojo apie epinę rusų kareivio kovą su mina.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bandydamas kirviu sunaikinti miną buvo sunkiai sužeistas Rusijos karys. Apie šią „epinę kovą“ pranešė su Rusijos okupacine kariuomene susijęs Rusijos Z-kanalas, pranešė Dialog.UA.

Pranešama, kad incidentas įvyko, kai vienas iš Rusijos ginkluotųjų pajėgų dalinių netoli fronto linijos statė naują įtvirtinimą. Atlikdami inžinerinius darbus okupantai aptiko dvi minas ir, užuot kreipęsi į išminuotojus, nusprendė jas peršauti. Viena mina sprogo, o antroji subyrėjo į kelias dalis. Putino kareiviai nutarė atsinešti nuolaužas su savimi į poziciją, kur ir įvyko įdomiausias dalykas.

„Norėdami parodyti, kad bet kas gali būti išminuotoju, jie nusprendė pasiimti „trofėjų“ su savimi ir tai, kas liko iš minos, atsinešė į įtvirtinimą… Kareivis, kuris ją atsinešė, nusprendė kapoti malkas, o kai baigė, su žodžiais „Imk, tu, jo***na mina!“ metė kirvį į tai, kas iš jos liko. Ir (oi, kaip netikėta) ji detonavo. Sklinda gandas, kad su žodžiais: „Pats imk, debile job***“, – pasakojama Z-kanale.

 

Jo duomenimis, dėl sprogimo kirvis parlėkė atgal fragmentų pavidalu, iš kurių vienas sėkmingai pataikė į okupanto akį. Rusų kariškis po incidento liko neįgalus.

Pasak Z-kanalo, tokių incidentų itin daug, nes Rusijos kariškiai nelinkę laikytis saugumo taisyklių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(153)
(0)
(153)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: