[ŽT] Padėtas taškas. Surovikino istorija baigta  ()

Galimi pertvarkymai Rusijos kariuomenėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvo pakeistas Sergejus Surovikinas (žinomas kaip „Mėsininkas“ arba „Armagedonas“). Dabar Viktoras Afzalovas, matyt, tapo „aerokosminių pajėgų“ vadu.

Apie pokyčius praneša Rusijos žiniasklaida. Akivaizdu, kad V. Putinas veltui tikisi, jog tokie pokyčiai duos bent kokių nors teigiamų rezultatų. Tuo pat metu teroristinė šalis negalės įgyvendinti nė vieno savo plano.

Oficialių pranešimų iš Rusijos „gynybos ministerijos“ nebuvo. Jie gali dar nežinoti, kaip pateikti  „Armagedono“ atleidimą iš darbo. Tuo tarpu, po daugybės gandų apie jo suėmimą, jis pasirodė Alžyre. 

Yra mažai informacijos apie tai, kuo V. Afzalovas išgarsėjo. Yra žinoma, kad jis ėjo „legendinės“ Rusijos oro gynybos korpuso priešlėktuvinių raketų divizijų grupės kovinio valdymo skyriaus įgulos vado pareigas. Be to, jis pakilo iki štabo viršininko - aviacijos ir kosmoso pajėgų ir oro gynybos armijų vado pirmojo pavaduotojo.

 

Dabar rusų okupantai galės meluoti su dar didesniu įkvėpimu apie „fantastinės“ oro gynybos darbą. Šios pasakėčios jau niekam nėra naujos ir įdomios.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(0)
(25)

Komentarai ()