Neįtikėtina. Aršūs putinistai ragina stabdyti karą. Kas vyksta  ()

Lepsas ir Gazmanovas yra karšti Putino režimo šalininkai.


Komercinėje muzikos klausymosi internetu platformoje „Spotify“ buvo įsilaužta į garsių Kremliaus juokdarių -  Grigorijaus Lepso ir Olego Gazmanovo paskyras. Dabar jų paskyrose galima matyti raginimus sustabdyti karą Ukrainoje, rašo obozrevatel.com.

Vietoj putinistų nuotraukų ekrano užsklandoje, tiek pirmuoju, tiek antruoju atveju, pasirodo Lvivo repo atlikėjo ir garso inžinieriaus Clonnex (tikrasis vardas - Severin Nakonečny) nuotrauka. Galbūt, tai jo rankų darbas - įsilaužti į Rusijos dainininkų paskyras.

Ukrainos muzikanto nuotraukoje parašyta „Stop war in Ukraine“ („Sustabdykite karą Ukrainoje“). Teksto šriftas simboliškai stilizuotas, kad būtų panašus į kraują.

 

„Telegram“ taip pat pažymi, kad „hakeriai“ bandė nulaužti ir odiozinio dainininko Šaman, žinomo dėl kūrinio „I am Russian“, paskyrą. Tačiau jiems nepavyko. Jiems pavyko įsilaužti į dainininkų Habib ir Galibri & Mavik paskyras.

Primename, Lepsas ir Gazmanovas yra karšti Putino režimo šalininkai. Iškart po plataus masto invazijos jie pradėjo šlovinti karą ir okupantus, dalyvavo propagandiniuose koncertuose ir lankėsi okupuotose Ukrainos teritorijose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(39)
(5)
(34)

Komentarai ()

Susijusios žymos: