[ŽT] „Yra klausimas, kurį turiu išspręsti.“ Kažkas nutiko. Bidenas skubiai nutraukė savo kalbą  ()

JAV prezidentas Joe Bidenas spalio 23 dieną pareiškė, kad yra pasirengęs dalyvauti derybose dėl paliaubų tarp Izraelio ir teroristinės organizacijos „Hamas“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau tam turi būti paleisti grupuotės kovotojų paimti įkaitai. Jį cituoja „The Hill“.

Kaip pabrėžė J. Bidenas: „Turime paleisti šiuos įkaitus ir tada galėsime pasikalbėti“.

Amerikos prezidentas savo kalbą renginyje nutraukė atsiprašydamas ir užsimindamas, kad reikia išspręsti nacionalinio saugumo klausimą.

„Man reikia eiti į situacijų kambarį. Yra dar viena problema, kurią turiu išspręsti“, - sakė J. Bidenas, kurį cituoja „Daily Mail“.

Prezidentas kalbą prasidėjo vėliau, nei planuota, pasirodžius pranešimams, kad iš Gazos Ruožo buvo paleista dar viena įkaitų pora.

Situacijų kambariu naudojasi JAV prezidentas, jo patarėjai ir kariuomenės bei žvalgybos agentūrų atstovai, siekdami užkirsti kelią krizinėms situacijoms arba jas įveikti, kad galėtų greitai priimtų sprendimus kritiniais klausimais šalyje ar užsienyje.

 

Spalio 22 d. Pentagono vadovas Lloydas Austinas pareiškė, kad Jungtinės Valstijos nedvejodamos imsis veiksmų, jei kuri nors iš pusių norėtų išplėsti konfliktą Artimuosiuose Rytuose po „Hamas“ atakos prieš Izraelį spalio 7 d.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(0)
(14)

Komentarai ()