Vakarai pasimetę. „Kažkaip anksčiau gyvenome šalia jo, tai kažkaip ir gyvensime“. Kas vyksta

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2023-10-28 10:05
Manuau, kad vakarams reikia telkti kariuomenes, nes be WW3 neapsieisim. Geriau jau būti pasiruošus, kada reikės. Putinas, tai nekvailas - ruošiasi pilnu tempu. Trumpą vis tiek išrinks, nes populiarumu jau lenkia Baideną, Ukrainai Amerika 5 metus min netieks ginglų, nežinai, kas beliks iš Ukrainos. Po pralaimėjimo su tankais į vakarus važiuos ne buriatai, o pakinkyti ukrainiečiai. Putinas buvo teisus , temptamas laiką iki USA rinkimų ir gali tai užsibaigti jo pergale. Štai kuo baigiasi daugiau ginklų Ukrainai neperdavimas, su F-16 jau galejo seniai skraidyti. Taip ilgai tempe vakarai. Del to pacio ir Baideno reitingai smunka. Baidenas turi puse metu, riztingai pakeisti savo politika, nes kitaip bus, kaip parašiau.
Stebėtojas 2023-10-28 20:03
O jeigu taip nebus, tai Benediktas viešai charakirį pasidarys....
punktyras 2023-10-28 20:11
Iki rinkimų dar metai, per kuriuos ir F-16 pasirodys ir Trumpas gali ne prezidento poste prisėsti, o į belangę, ir Putiną Izraelis iš tikrųjų nudaigoti gali.
Benediktas 2023-10-28 20:17
Tikrai ne. Greiciau ta proga pakelsiu šampano taurę. Labai norėčiau būti neteisus.
donatasv 2023-10-28 21:23
Čia šita skleidžiama Ukrainiečių propaganda benediktui tuoj panikos priepuolį įvarys.
Benediktas 2023-10-28 21:32
Prie ko cia Ukrianos propoanda. Ukraina kaip tik sako, kad rusai nieko neuzims, kad viskas kontroliuojama ir t.t. As tiesiog mačiau isankstinę apklausą, kad Trumpas pirmauja pries Baidena. Ir matau, kad Zelenskis nedaro aktyviu pertvarku vidaus politikoje, o Putinas, kaip tik - plecia ginklu gamyklas ir didina finansavimą karui. To užtenka kad daryti prognozes, kas čia gali vykti po metu. Tai nereiskia, kad tai tikrai bus, bet tikimybe dideja, jei nebus ryskiu pokyciu, tiek Zelenskio, tiek Baideno politikoje. Jei pavasari atskris F-16 ir jie pakeis karo eiga ir Ukriana gaus 1000 Atacams - vle viskas keiciasi - bet čia wishfull thining butu, todel bandau žiūrėti iš pozicijų kurios nusimato dabar, plius galime tureti kara, su iranu, Taivanu, Turkijos ir Graikijos arba Turkijos ir Izraelio, abieju Koreju - tai kaip tik pablogintu situacija.