„Vakar atvažiavau. Ten piz@#$c...“ Pragaras prie Krynkų  ()

Z-kanalai pakraupę, kaip Ukrainos ginkluotosios pajėgos šluoja Putino kariuomenę Krynkuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Z-kanaluose vis labiau nerimaujama dėl padėties, susijusios su Ukrainos priešakiniu placdarmu kairiajame Dniepro krante Chersono srityje. Ukrainos ginkluotosios pajėgos ne tik forsavo upę, bet ir sumušė rusų grupuotę prie Krynkų kaimo.

Kas vyksta šiame rajone, papasakojo Rusijos Z-kanalas. Jame paskelbta vieno okupanto, kuriam per stebuklą pavyko iš ten ištrūkti gyvam, žinutė, praneša Dialog.UA.

Sprendžiant iš Rusijos kariškių pranešimo, Ukrainos dronai, tarp jų ir FPV, labai aktyviai veikia Krynkų vietovėje. Be to, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artilerija neleidžia rusams net pakelti galvos.

„Vakar iš Krynų apylinkių atvažiavau. Ten miškas, kaukia nuo visko: 120 mm minosvaidžiai, 155 mm, „Trys kirviai“ (NATO haubicos M777 – red.), kasetės (kasetinė amunicija – red.), tankai, haubicos. Be to, visur skraido jų „paukščiai“ (dronai – red.): „Mavic“, FPV, „Babos jagos“ (kopteriai - red.). Į mus įkalė FPV, paskui į mus šaudė iš 120 mm. Vos tik jie suprato, kad mūsų nepasieks, ėmė mus daužyti kasetėmis. Tris dienas ten atviroje vietovėje taršė... Mūsiškiai neteko trijų „300-ųjų“ (sužeistieji – red.), tiesiog 3 dienas sėdint žeminėse. Naktį kas 100-200 metrų dronas: „Mavik“ su termovizoriumi, kamikadzė arba „Baba Jaga“. 4 kilometrus ėjom beveik 7 valandas. Net prie Bachmuto nebuvo tokio piz@#$c“, - skundėsi okupantas.

 

Jis patikslino, kad šiame fronto ruože Rusijos ginkluotųjų pajėgų daliniai nebendradarbiauja, niekas nežino, kur ir kas yra. Kolosalios problemos ten, anot jo, su „200“ ir „300“ evakuacija, sužeistuosius tenka tiesiogine to žodžio prasme vilkti ant rankų.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(2)
(56)

Komentarai ()

Susijusios žymos: