„100% garantija. Gali būti, kad Krymui smogė NATO lėktuvai.“ Neįtikėtina žinia (Video)  ()

„Aviacijos dalyvavimas tokiuose veiksmuose mane, kaip pilotą, be abejo, džiugina.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistas Vasilijus Golovanovas paklausė Romano Svitano, kokias naujienas jis šiandien laiko pagrindinėmis. Atsakydamas į tai, karo ekspertas užtikrintai pareiškė: „Smūgis Kerčės laivų remonto gamyklai. Radome mechanizmus pasiekti bet kurį tašką okupuotoje Ukrainoje“.

Romano Svitano interviu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas nudžiugino ukrainiečius džiugia žinia: „Dabar tikrai su 100% garantija galime pasakyti, kad galime pasiekti bet kurį tašką okupuotoje Ukrainoje. Rusams Ukrainoje neliko nė vieno nuošalaus kampelio, bent jau tame nuotolyje, kurio mes nepasiektume su didelio tikslumo ginklais“.

Tada Romanas Svitanas papasakojo, kokiam priešo taikiniui Ukrainos ginkluotosios pajėgos panaudojo SCALP raketas: „Ataka prieš mažą raketų laivą „Askold“. Yra labai gerų kadrų, kur matosi artėjanti SCALP, įeinanti  60 laipsnių kampu. Tai jau kraštutinis Krymo taškas, jei žiūrėti iš fronto linijos“.

 

Aviacijos dalyvavimas tokiuose veiksmuose mane, kaip pilotą, be abejo, džiugina, nes aviacija pradeda reikštis. Ir ji greičiausiai jau yra modernizuota. Iki tol mes to negalėjome padaryti. Greičiausiai atskrido kai kurie modernizuoti lėktuvai. Gali būti MIG-29, gali būti ir mūsų partnerių šalių gaminami lėktuvai. Neatmetu galimybės, kad rusai jau antrą savaitę putoja ne veltui, kad jie matė NATO lėktuvus kažkur virš Ukrainos teritorijos. Taip tikrai gali būti“, – patikino Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(258)
(12)
(246)

Komentarai ()

Susijusios žymos: