Patruševo nekrologas atveria Ukrainai dideles galimybes. Neįtikėtina. Jakovina skelbia rimtus įvykius (Video)  ()

Ukraina turi naujų šansų, kad Trumpas visgi nebegrįš į Baltuosius rūmus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-13 Patruševo nekrologas atveria Ukrainai dideles galimybes. Neįtikėtina. Jakovina skelbia rimtus įvykius (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putino nekrologas, kurį skaitė buvęs FSB direktorius, o dabar – Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos sekretorius Nikolajus Patruševas, yra ne koks nors montažas, o tikras vaizdo įrašas, kuris, regis, buvo nutekintas ir paskelbtas „YouTube“ per anksti.

Jame tas, kuris laikomas tikruoju Rusijos vadovu, tiesa vis dar de facto, o ne de jure, gerai ir net patetiškai kalba apie Putiną, tačiau išskirtinai būtuoju laiku ir laidotuvėms aiškiai būdinga intonacija.

Taigi, kaip matome, atitinkamas tekstas jau paruoštas ir netgi įrašytas vaizdo įraše. Taip, Patruševo „programa“ gali būti dar blogesnė nei Putino, bet tai nesvarbu: svarbiausia, kad jis ieškos abipusio supratimo su Vakarais, o Vakarai diktuos visas sąlygas.

Na, o kalbant apie Vakarus, tai pirmiausia yra JAV, kur Ukraina turi naujų šansų, kad Trumpas visgi nebegrįš į Baltuosius rūmus.

Ivanas Jakovina įvardijo šias galimybes:

 

Amerikos abortai, už kuriuos rinkėjas balsuos prieš respublikonus (norinčius juos uždrausti), visai neseniai vykusiuose vietos rinkimuose kaip tik taip ir atsitiko;

Kennedy „šešėlis“ jo sūnėno pavidalu, kuris rinkimuose dalyvauja kaip trečioji jėga. Jis turi gana pastebimą palaikymą ir pats netaps prezidentu, tačiau turėtų atimti balsus iš Trumpo, su kuriuo jis turi bendras pažiūras, o ne iš Bideno;

Nikki Haley, kurią respublikonai turėtų pasiūlyti kandidate į prezidentus, jei Trumpas susitars dėl tyrimo ir atsiims savo kandidatūrą, nes, remiantis apklausomis, ji turi didžiausią šansą nugalėti Bideną ir ji laikosi net daugiau proukrainietiškų pažiūrų nei Bidenas.

 

Todėl yra vilties, kad Amerikoje viskas bus gerai ir tai padės Ukrainai sutriuškinti Mordorą – arba Putino, arba Patruševo.

Apie tai rašė ekonomistas Oleksandras Kiršas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(101)
(6)
(95)

Komentarai ()

Susijusios žymos: