„Putinui paskelbė, kad Gerasimovas yra išdavikas.“ Prasideda didžiulės skerdynės  ()

Rusijos kariuomenės nuostoliai Bachmuto sektoriuje yra milžiniški.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Netikėtas Rusijos ginkluotųjų pajėgų puolimas prie Bachmuto yra Rusijos generalinio štabo vadovo Valerijaus Gerasimovo desperatiškas aktas. Idėja pasirodė žlugusi.

Apie tai rašo įtakingas Rusijos Z-kanalas „Kremliovskaja tabakiorka“, remdamasis šaltiniais Rusijos Federacijos karinėje vadovybėje, praneša Dialog.UA.

„Po neseniai įvykusio Gerasimovo pokalbio su Putinu ir Šoigu mūsų kariai pradėjo aktyvias operacijas Bachmuto srityje, deja, patiriami rimti nuostoliai. Pasak mūsų šaltinio Gynybos ministerijoje, „Gerasimovas nusprendė įrodyti prezidentui, kad neketina užleisti priešui jokių teritorijų (Šoigu anksčiau sakė Putinui, kad Generalinio štabo viršininkas pasiūlė išvesti kariuomenę iš Bachmuto, taip apkaltindamas Gerasimovą išdavyste) ir įsakė kontratakuoti Bachmuto srityje. Tiesa, šios atakos buvo prastai paruoštos, ir galiausiai kilo tam tikra panika“, – teigė šaltinis.

Pasak jo, vien šeštadienį, lapkričio 11 d., Rusijos kariuomenės nuostoliai Bachmuto sektoriuje siekė apie 200 žuvusių ir 350 sužeistų žmonių. Ukrainos ginkluotosios pajėgos taip pat sudegino apie 10 vienetų rusiškos technikos.

Anot kanalo, Rusijos kariuomenės gretose sklando ūžesys, nes baiminamasi, kad Bachmutas bus paverstas „nauja Avdijivka“, tai yra, kariai bus beprasmiškai metami į mėsos šturmus, kol baigsis gyvoji jėga.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(2)
(61)

Komentarai ()

Susijusios žymos: