„Pugačiova susitiko su įtakingais draugais. Ji tikrai sužinojo 2 dalykus.“ Skelbiama karo pabaiga  (7)

Pasirodė gandų, kad įtakingi Rusijos draugai pažadėjo Alai Pugačiovai „specialiosios operacijos“ pabaigą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įtakingas Rusijos „Telegram“ kanalas „Kremliaus tabokinė“ (rus. „Кремлевская табакерка“) tikina, kad dainininkė Ala Pugačiova per neseniai vykusį vizitą Rusijoje susitiko su įtakingais draugais ir gavo informacijos apie karo prieš Ukrainą pabaigos laiką.

Šia informacija šaltinis pasidalijo remdamasis tariamais šaltiniais artimoje divos aplinkoje, pranešė Dialog.UA.

Pugačiova lapkričio pradžioje kelioms dienoms buvo nuvykusi į Rusiją ir sulaukė plataus atgarsio visuomenėje. Grįžusi ji „Instagram“ paskelbė didelį įrašą, kad „stengsis gyventi, kol išvys šviesos pergalę prieš tamsą“.

Pasak „Telegram“ kanalo, šis tekstas esą tiesiogiai susijęs su tuo, ką primadona sužinojo iš aukšto rango draugų atvykusi į tėvynę.

„Primadona, neseniai būdama Rusijoje, kalbėjosi su daugiau nei dešimčia draugų, turinčių galios, įskaitant kariškius. Ir, pasak mūsų pašnekovų, tikrai sužinojo du dalykus. Pirmasis – daugelis „įtakingų žmonių“ (kas konkrečiai, mūsų pašnekovai atsisako pasakyti) tikisi „specialiosios karinės operacijos“ pabaigos ne vėliau kaip pavasarį. Ir yra vilties, kad tai gali įvykti net kitų metų sausį-vasarį“, - pasakojo šaltinis.

 

Antrasis dalykas esą susijęs su Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino likimu. Teigiama, kad iki „specialiosios karinės operacijos“ pabaigos jo arba visai nebebus valdžioje, arba jis drastiškai pakeis savo politiką švelnėjimo linkme.

„Yra žmonių, kurie yra stipresni už visus kitus, net stipresni už Vladimirą Vladimirovičių. Ir jiems nepatinka tai, kas vyksta Rusijoje“, - aiškino „Telegram“ kanalas.

Jis patikino, kad primadona esą ketina grįžti į Rusiją ir tęsti dainininkės karjerą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(163)
(17)
(146)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: