„Tai keičia viską.“ Jei tai tiesa, bus didžiulė sensacija. Skelbia kokį ginklą atsiuntė JAV (Video)  (1)

A. Piontkovskis įvardijo ginklus, kuriuos JAV slapta perdavė Ukrainai prieš savaitę: „Tai esminis žingsnis.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Publicistas Andrejus Piontkovskis sakė, kad amerikiečiai į Ukrainą perdavė ATACMS raketas, kurių skrydžio nuotolis yra iki 300 km. 

Andrejus Piontkovskis interviu Dmitrijui Gordonui metu sakė, kad Vakarai nėra pavargę ir yra politikų, kurių tikslas padėti Ukrainai nepasikeitė. Būtent todėl JAV prieš savaitę suteikė Ukrainai ATACMS raketas, veikiančias iki 300 km atstumu, nors nė viena pusė to dar oficialiai nepaskelbė.

Andrejaus Piontkovskio interviu galite žiūrėti „YouTube“ kanale. Dmitrijus Gordonas pirmiausia paklausė savo pašnekovo, kodėl JAV dar neorganizavo darbo trimis pamainomis gynybos įmonėse, kad gautų pakankamai ginklų laimėti karui.

Antroji žurnalisto klausimo dalis, veikiau, skambėjo kaip reikalavimas: „Duokite mums ATACMS 600 km diapazono, kad Ukraina galėtų viešai kreiptis į Rusiją ir pasakyti: „Dar vienas Ukrainos bombardavimas, ir ATACMS kris jums ant galvų. Kokia problema? Kodėl  ne? “

 

Rusijos politologas į tai, ką išgirdo, atsakė taip:

„Kalbant apie ATACMS, noriu pasakyti, kad kaip tik per pastarąjį mėnesį faktai liko nepastebėti. Pirmiausia  165 km nuotolio ATACMS buvo perkeltos į Ukrainą, o  praeitą savaitę buvo perkeltos 300 km nuotolio.  Tai esminis žingsnis. Dabar Kryme nebeliko nei vieno taško, kurio šiandien nepadengtų atakos iš Ukrainos užimtų pozicijų su ATACMS raketomis. Principinė Jungtinių Valstijų pozicija  remiasi ginklų tiekimu“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(178)
(3)
(175)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: