„Carte blanche“ Kadyrovui. Prasidėjo visiška beprotybė. Kas vyksta  ()

Kadyrovas veikia gana aktyviai, akivaizdžiai suvokdamas, kur viskas krypsta.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putino globotinis Ramzanas Kadyrovas stiprina savo šeimos pozicijas, skirdamas į postus „savuosius“. Tai gali reikšti, kad jis pradeda ruoštis Rusijos žlugimui.

Apie tai „24 kanalui“ sakė Rusijos opozicijos politikas Genadijus Gudkovas.

Ramzanas Kadyrovas aktyviai skiria įvairius vyriausybės postus Čečėnijoje savo šeimos atstovams. Kaip pažymi Gudkovas, Putinas asmeniškai gavo „carte blanche“ (pranc. carte blanche - neribotos galios, visiška veiksmų laisvė). Pavyzdžiui, neseniai savo 18-metį sūnų Achmatą jis paskyrė pirmuoju respublikos kūno kultūros, sporto ir jaunimo politikos ministro pavaduotoju.

„Man neramu, ką Kadyrovas darys, kai baigsis jo artimieji. Manau, jis pradės savo augintiniams – katėms, šunims – skirti pareigas. Jo beprotybė pasieks šį tašką, jei vaikinai taps ministrais. Tai yra Kadyrovo šėlsmas. Nežinome precedentų, kad šeimos galios sistema atrodytų taip karikatūriškai“, – pabrėžė politikas.

 

Kadyrovas veikia gana aktyviai, akivaizdžiai suvokdamas, kur viskas krypsta. Visų pirma, jis kuria rezervus, formuoja ginkluotus dalinius, prašo Putino papildomų ginklų ir oro gynybos.

„Jis ruošiasi neigiamiems scenarijams. Jis jaučia grėsmės savo saugumui jausmą. Praktiškai jis ruošiasi Rusijos žlugimui. Jis supranta, kad jo priešai yra beribiai. Jį gali išgelbėti rimta kariuomenė ir patikimi žmonės visose pareigose“, – apibendrino Gudkovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(6)
(20)

Komentarai ()

Susijusios žymos: