Dreba Smolenskas. „Sprogo su tokia jėga, kad namai sudrebėjo“. Užpulta lėktuvų gamykla (Video, foto)  ()

Rusijos valdžia paskelbė apie „ukrainiečių dronų“ ataką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Smolenske (Rusija), lapkričio 17-osios rytą, prie vietinės lėktuvų gamyklos, kurioje gaminamos raketos, pasigirdo stiprūs sprogimai. Gyventojai užsiminė, kad miestas „vėl buvo bombarduojamas“, praneša obozrevatel.com.

Rusijos valdžia paskelbė apie „ukrainiečių dronų“ ataką, kuri tariamai buvo atremta. Tačiau rusai internete paskelbė, kad tai gali būti pralaimėjimas, nes į sprogimų vietą skubėjo ugniagesių automobiliai. Pasak liudininkų, iš viso įvyko trys sprogimai – ir tokia jėga, kad kai kuriems „namas sudrebėjo“. Tada jie pamatė ryškų blyksnį virš lėktuvų gamyklos.

 

Į tą vietą važiuojančius ugniagesius pastebėjo ir vietos gyventojai. Keletas Smolensko gyventojų supanikavo, sakydami, kad jei „bombardavimas“ tęsis, jiems teks evakuotis iš miesto.

„Avtozavodskajoje labai aiškiai girdėjome, ko gero, lėktuvų gamykla vėl bombarduojama“, „Pokrovka tikriausiai vėl bus užblokuota“, „Nors imk ir išvažiuok iš čia“, „Mokomės gyventi naujoje gyvenimo realybėje, draugai“, - sakė rusai.

 

Smolensko valdžia pranešė, kad lapkričio 17-osios rytą danguje virš regiono centro Rusijos oro gynyba „smogė eiliniams Ukrainos dronams“. Jie buvo numušti virš Zadneprovskio ir Smolenskio rajonų. „Preliminariai aukų nėra. Įvykių vietoje dirba operatyvinės tarnybos“, – patikino regiono vadovas Vasilijus Aniuchinas.

Rusijos gynybos ministerija pažymėjo, kad buvo trys dronai. Apie sprogimą orlaivių gamyklos teritorijoje paminėta nebuvo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(101)
(1)
(100)

Komentarai ()

Susijusios žymos: