[ŽT] „10 kvadratinių kilometrų.“ ISW skelbia, kas vyksta  ()

Lapkričio 17 dieną Ukrainos kariuomenė tęsia sausumos operacijas kairiajame Chersono srities krante. Dabar kovos tęsiasi netoli Poimos, Pesčanivkos ir Krynkų gyvenviečių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip praneša JAV Karo studijų institutas (ISW), remdamiesi Rusijos šaltiniais, Ukrainos ginkluotosios pajėgos išlaiko pozicijas Krynkų centre. Rusijos tinklaraštininkas teigia, kad Ukrainos kariai nuo lapkričio 16 dienos valdo 10 kvadratinių kilometrų teritoriją prie Krynkų.

Prie Krynkų okupantai aršiai kaunasi. Lapkričio 17 d. rusų korespondentai rašė, kad rusų pajėgos atmušė kelis ukrainiečių bandymus stumtis pirmyn ir kad Ukrainos pajėgoms sunkiai sekasi perkelti techniką ir vyrus į pozicijas rytiniame krante.

Nepaisant to, Ukrainos ginkluotosios pajėgos gali papildyti atsargas savo pozicijose rytiniame krante. Yra pranešimų apie pastarosiomis savaitėmis padidėjusį Ukrainos karių skaičių kairiajame krante. Analitikai teigia, kad tai rodo, kad Rusijos pastangos nesutrukdė Ukrainos pajėgoms perkelti į šias pozicijas papildomų karių ir įrangos.

(20)
(1)
(19)

Komentarai ()

Susijusios žymos: