[ŽT] „Karas gali būti lengvai sustabdytas per 1 mėnesį.“ Skelbia veiksmingą būdą (Video)  ()

Kolektyviniai Vakarai, jei nori, gali rasti svertų tiek pačiai Rusijai, tiek jos sąjungininkams, kad padėtų Ukrainai greičiau laimėti karą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei nafta nukris iki kritiškai žemų kainų, Rusijos Federacija neturės galimybių vykdyti karines operacijas ir tai paspartins Ukrainos pergalę, sakė Grigorijus Tamaras. Kolektyviniai Vakarai, jei nori, gali rasti svertų tiek pačiai Rusijai, tiek jos sąjungininkams, kad padėtų Ukrainai greičiau laimėti karą.

Grigorijaus Tamaro interviu „Fabrika novin“ galite peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Izraelio istorikas paaiškino, kodėl Ukraina neturėtų puoselėti iliuzijų, kad Kinija padės paskatinti Putiną baigti karą: „Visiškai nesutinku su šiuo teiginiu, kad Rusija klausys ir JAV, ir Kinijos. Šiandien Kinija suinteresuota, kad Rusija tęstų savo karinius veiksmus, nes jie silpnina Rusiją ir vėliau leis Kinijai neskausmingai perimti jos išteklius ir teritorijas be jokio pasipriešinimo“.

Izraelio gynybos pajėgų atsargos karininkas įvardijo veiksmingą būdą greitai užbaigti karą Ukrainoje: „Šis karas gali būti lengvai sustabdytas per vieną mėnesį. Tereikia sukurti situaciją, kai nafta kainuotų 40 USD už barelį. Norėčiau pažiūrėti, ką Rusija tuomet darys. Galima padaryti ir kitaip: įvesti visišką angliavandenilių pirkimo iš Rusijos embargą. Tai juk įmanoma padaryti. Sakykime taip, jei neįmanoma paveikti Kinijos, tai galima paveikti tokias šalis kaip Indija“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(5)
(18)

Komentarai ()

Susijusios žymos: