„Vakarų ginklų Ukraina gali turėti daugiau, nei sakoma.“ Skelbiama netikėta paslaptis (Video)  ()

Vakarų ginklų Ukraina gali turėti daugiau, nei sakoma.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Jeigu Ukrainos gynybos pajėgos tikrai įvykdo „Storm Shadow“ smūgius į karinius taikinius Kryme, tai jos gali tai padaryti tik pasitelkusios orlaivius, nes kalbame apie iš oro paleidžiamas raketas“, – priminė Petro Černikas. Karo ekspertas įsitikinęs, kad šios galimybės nereikėtų atmesti, nes Vakarų ginklų Ukraina gali turėti daugiau, nei sakoma.

Černiko interviu „24 kanalui“ pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Žurnalistė paklausė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininko, kiek efektyvi gali būti rusų „užšaldymo“ taktika ir ar Ukraina turi galimybių tuo tarpu naikinti priešo logistiką.

Atsakydamas į tai karo ekspertas paaiškino: „Žinoma, jau turime galimybių, bet klausimas yra jų mastas. Yra patvirtinti faktai, kad pradėjo veikti MGM-140 ATACMS. Žinoma, kol kas tai veikia atstumu nuo iki 165 km, nors čia dar didelis klausimas. O kas atskrido tiesiai į Kerčę?“.

 

Kai kurie ekspertai mano, kad tai buvo „Storm Shadow“, tai yra iš oro paleidžiamos raketos. Gali būti, kad jau turime M-58 konfigūracijos raketą, kuri gali naikinti iki 300 km atstumu. Tai yra būtent tas ginklas, kuris padėtų mums naikinti absoliučiai visą logistiką, o mums reikia naikinti sunkiuosius ešelonus, riedančius geležinkeliu. Gerai suprantame, kad sunkvežimiai negali patempti visko, ko reikia, o traukinyje gali būti per 70 vagonų“, – pabrėžė Černikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(61)
(0)
(61)

Komentarai ()

Susijusios žymos: