„Kur yra pilotas?!!“ Z-kanalai pradėjo įtarti didelį melą. Kas nutiko  ()

Z-patriotų gretose kilo garsus skandalas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinia, kad Rusijos specialiosioms tarnyboms pavyko į Rusijos Federaciją kartu su lėktuvu išgabenti ukrainiečių pilotą, pasirodė esanti melas.

Z-kanaluose dėl to įsiplieskė „zrada“, praneša Dialog.UA.

Rusijos propaganda sensaciją apie ukrainiečių lakūną perbėgėlį paskleidė dar lapkričio 18 d. Tuomet Ukraina oficialiai paneigė šią informaciją. Dabar, praėjus daugiau nei savaitei, rusai vis dar nepateikė jokių savo „specialiosios operacijos“ įrodymų.

Tam tikri Z kanalai, kurie audringai džiaugėsi žinia apie perbėgėlį, ėmė uždavinėti klausimus. Jie reikalauja parodyti pokalbį su ukrainiečių pilotu, kuris neva buvo išvežtas į Rusijos Federaciją.

O Z-kanalas „VDV už Sąžiningumą ir Teisingumą“, susijęs su Rusijos kariuomene, tikina, kad operacija nepavyko. Pagal jo versiją, perbėgėliui taip ir nepavyko išvykti iš Ukrainos teritorijos, nes propaganda parašė apie sėkmę dar prieš piloto išvežimą į Rusijos Federaciją.

„Praėjusį šeštadienį kai kurie mūsų „Telegram“ kanalai ir karo korespondentai pradėjo trimituoti visai Rusijai, kad jie suorganizavo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų piloto perbėgimą į mūsų pusę... Per jų gandus pilotas buvo suimtas Ukrainos saugumo tarnybos... Pirmasis informaciją saugumo tarnybai nutekino idiotas „Voevoda Veščaet“, paskui jam padėjo bjaurusis Kirilas Fiodorovas.... Ir tada viskas prasidėjo. Galų gale tai pagarsino net TASS.... Praėjo savaitė, o aš noriu paklausti: „Kur yra pilotas?“ (...) Jūs ne tik savo pezalais įdavėte lakūną, kuris norėjo išvykti pas mus, bet ir pakirtote pasitikėjimą visais karo korespondentais ir „Telegram“ kanalais.... Kaip dabar žmonės jumis pasitikės?“ - siuto Rusijos oro desantininkai.

 

Atkreipiamas dėmesys, kad nėra jokių įrodymų, jog perbėgęs pilotas apskritai egzistavo. Greičiausiai Kremliaus propaganda šia nevykusia klastote bandė kompensuoti smūgį reputacijai, kurį sudavė faktas, kad Rusijos ginkluotųjų pajėgų pilotas išskrido į Ukrainą kartu su sraigtasparniu Mi-8.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(0)
(34)

Komentarai ()

Susijusios žymos: