„Duodu paskutinį šansą, atsikniskit.“ „Kadyroviečiai“ pradėjo medžioklę. Kas vyksta (Video)  (1)

Tarp „kadyroviečių“ ir „Tryliktojo“ įsiplieskė ūmus konfliktas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vykstant karui Rusijoje sustiprėjo tarpetniniai prieštaravimai. Tarp „kadyroviečių“ ir ultradešiniojo Rusijos ginkluotųjų pajėgų kariškio Jegoro Guzenkos (šaukinys „Tryliktasis“) įsiplieskė ūmus konfliktas. Išsamią skandalo informaciją aprašo dialog.ua.

Guzenko, neslepiantis priešiškumo „ne rusams“, pastaruoju metu leido sau itin drąsiai pasisakyti apie Čečėnijos vadovą Ramzaną Kadyrovą ir jo klaną. Visų pirma, jis atvirai tyčiojosi iš 15-mečio Čečėnijos lyderio Adomo sūnaus. Pasekmių netruko sulaukti.

Guzenko tikina, kad R. Kadyrovo „Achmat“ padalinys paskelbė jo medžioklę. Anot jo, iš „Kadyrovo vyrų“ jis gauna žinutes su grasinimais, esą jiems duota užduotis „surasti tryliktąjį“.

Guzenko grasina internete paviešinti kaltinančių įrodymų apie savo priešus, taip pat grasina, kad susisprogdins granata, jei bus „prispaustas“. Tuo pačiu metu Guzenko prašo būti paliktas ramybėje, ragindamas „gyventi draugiškai“.

„Gaunu žinutes iš „Achmat“. Jie man daugiau grasina nei ch**** (ukrainiečiai – red.)... Aš turiu jų adresus ir informaciją apie transporto priemones, kuriomis jie keliauja... Aš tiesiog nežinau, galvoju, ką man daryti su šia informacija. Tai duodu jiems paskutinį šansą, atsikniskit, antraip bus blogai... Vaikinai, jei tikitės, kad už mane jums duos medalį ar ordiną, tai aš skubu jus nuvilti, net pačiu blogiausiu atveju pasiduoti nesiruošiu, tam atvejui kažką turiu. Netampykit liūto už ausų, gyvenkime draugiškai“, – rašo Guzenko.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(74)
(9)
(65)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: