„Artilerija, tankai, dronai kamikadzės...“ Košmaras Krynkų kaime. Rusai skelbia, kas nutiko  (1)

Rusijos ginkluotosios pajėgos Krynkuose pateko į nepavydėtiną padėtį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs priešlėktuvinės gynybos karys ir žvalgybos analitikas su oro desanto patirtimi socialiniame tinkle „X“ rašantis david D. slapyvardžiu paskelbė rusų 810-osios jūrų pėstininkų brigados, dislokuotos netoli Krynkų (30 km į šiaurės rytus nuo Chersono ir 2 km nuo Dniepro), žinutę, skelbtą „Telegram“.

Krynkų kaimo kryptimi veikiantys kariškiai po kasdienių kruvinų beprasmių šios gyvenvietės šturmų, priėjo išvados, kad „Raudonajai armijai“ atėjo laikas keisti taktiką šioje kryptyje. Jie siūlo negailestingai naikinti kuriamas ukrainiečių pozicijas kairiajame krante ir smogti į sukurtą infrastruktūrą ir įtvirtintas vietas dešiniajame krante, taip užkertant kelią Ukrainos ginkluotųjų pajėgų bandymams pristatyti į rusų užimtą krantą pastiprinimą, amuniciją ir atsargas.

„Šiuo metu viskas atrodo taip, kad priešas tiesiog vilioja mus po savo artilerija, nedidelėmis grupėmis, dislokuotomis prie mūsų kranto. Į puolimą metame kelis šturmo būrius, kurie patenka į nuolatinę artilerijos ugnį, tankų ugnį, kamikadzių dronų atakas ir kovą su šaulių ginklais. Tik taip galiu paaiškinti, kad per mėnesį negalime užimti šio žemės gabalo, kasdien siunčiame vis naujus būrius ir grupes, iš kurių ne visi grįžta“, - skundžiasi rusai „Telegram“.

Rusų kariai taip pat skundžiasi prastu karinių veiksmų koordinavimu tarp kitų brigadų, kurios atlieka paskirtą užduotį kiekviena savaip.  Visa tai kartu lemia labai didelius „Raudonosios armijos“ nuostolius, daugiausia sužeistųjų, bet ir nemažai žuvusiųjų, teigiama žinutėje.

 

„Nesitikiu, kad vadovybė mane išgirs, tiesiog išsakau savo nuomonę, kuri sutampa su mūsų Raudonosios armijos karininkų nuomone, kad atėjo laikas keisti taktiką ir mums nebereikia jų šturmuoti, kasdien paliekant vaikinus mūšio lauke, o priešingai – kviesti priešininką bandyti prasiveržti iš mūsų katilo, apšaudant stipria artilerijos ugnimi“, - šaukdamiesi pagalbossavo vadovybei naują strategiją siūlo 810-osios jūrų pėstininkų brigados kariai.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(6)
(30)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: