[ŽT] „Atėjo dvi simpatiškos merginos ir atnešė...“ Kas nutiko rusų kariams  (7)

Dar vienas masinio rusų karių apnuodijimo atvejis įvyko okupuotose teritorijose.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-12-03 [ŽT] „Atėjo dvi simpatiškos merginos ir atnešė...“ Kas nutiko rusų kariams  (7)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dar vienas masinio rusų karių apnuodijimo atvejis įvyko okupuotose teritorijose. Šį kartą tai įvyko viename iš Sevastopolio karinių dalinių. Apie tai parašė Rusijos Z-kanalas „Kremliovkaja tabakiorka“, praneša Dialog.UA.

Skelbiama, kad viename iš karinių dalinių vyko išgertuvės, kur ir įvyko masinis apsinuodijimas. Degtinės ir užkandžių atnešė dvi nepažįstamos moterys, kurios vėliau dingo, Rusijos saugumo pajėgos jų neranda.

Į karinio dalinio patikros postą atėjo dvi simpatiškos merginos, kurios prisistatė vietinėmis gyventojomis. Jos atnešė septynis butelius degtinės ir šiek tiek užkandžių – žuvies, dešros, duonos, sūrio ir pasakė sargybiniams, kad nori padėkoti mūsų vaikinams už viską, ką jie daro, už jų apsaugą. Vaikinai, žinoma, degtinę ir maistą, paėmė. Gėrė su kolegomis, valgė, daugelis apsinuodijo“, – pasakojo šaltinis.

 

Anot jo, dėl to mirė 24 Rusijos kariškiai, dar 11 guli ligoninėje. Z-kanalas tikina, kad degtinėje buvo nuodų. Joje esą rastas didžiulis kiekis arseno ir strichnino. Abejo medžiagos yra itin toksiškos ir naudojamos graužikams naikinti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(384)
(8)
(376)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: