[ŽT] „268 000 000 peržiūrų.“ Ką likvidavo Ukraina (Video)  ()

Kovojo prieš Ukrainą kaip granatsvaidininko padėjėjas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos fronte likvidavo rusą, žinomą iš grupės „Gryby“ vaizdo įrašo dainai „Tajet liod“ („Ledas tirpsta“).

Tai Denisas Stepanovas iš Uchtos, jis kovojo prieš Ukrainą kaip granatsvaidininko padėjėjas. Pasak „Telegram“ kanalo „Ukraina 365“, Stepanovo likvidavimą patvirtino keli Rusijos „Z-kanalai“. Kartu su Stepanovu buvo eliminuotas ir kulkosvaidininkas Ruslanas Ročevas.

1994 m. Stepanovas dalyvavo filmuojant laidą apie 90-ųjų paauglius. Tai vyko Severodvinske (Archangelsko sritis, Rusijos Federacija).

Šios programos fragmentas, kuriame Stepanovas pasakoja apie savo „tragišką meilės istoriją“, 2017 metais buvo įterptas į Ukrainos muzikinės grupės „Gryby“ dainos „Tajet liod“ vaizdo įrašą.

Per 6 metus šis vaizdo įrašas „YouTube“ sulaukė 268 milijonų peržiūrų, o pati grupė nustojo egzistuoti 2017 metų pabaigoje.

 

„Denisas Vladimirovičius Stepanovas nusprendė kautis su Ukraina kaip šaulių būrio granatsvaidininko padėjėjas, tačiau jo ledas ištirpo šiek tiek anksčiau, nei jis tikėjosi“, – savo „Telegram“ kanale rašė Ukrainos karo korespondentas Jurijus Butusovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(87)
(9)
(78)

Komentarai ()

Susijusios žymos: