„Daugybė žuvusių. Kalbama apie 50 karių iš 810-osios brigados...“ Putino armija turi naują problemą  ()

Ukrainos gynėjai toliau veržiasi kairiajame Chersono srities krante į pietvakarius nuo Krynkų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-12-03 „Daugybė žuvusių. Kalbama apie 50 karių iš 810-osios brigados...“ Putino armija turi naują problemą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putino armija turi naują problemą. Z kanalai pripažino faktą, kad Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms pavyko veržtis į pietvakarius nuo Krynkų ir įsitvirtinti vienoje iš miškingų vietovių.

Rusijos aviacija ir artilerija kiekvieną dieną smogia šiai fronto atkarpai.

Karo studijų instituto analitikai paskelbė informaciją apie situaciją Chersono regione per pastarąją parą.

Ukrainos generalinis štabas patvirtino informaciją, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos užima savo pozicijas kairiajame krante. Rusijos karo korespondentai rašo, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos toliau perkelia savo karius į Krynoko rajoną, kur esą jau yra apie 300-400 kovotojų.

Analitikai pabrėžia, kad Rusijos gynybos ministerijos nesugebėjimas reaguoti į situacijas kairiajame krante dar labiau blogina ir taip silpną Rusijos kario kovinę dvasią.

Ukrainos generalinis štabas praneša, kad okupantai iš 810-osios brigados atsisako šturmuoti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas dėl prasto veiksmų koordinavimo tarp padalinių, žvalgybos duomenų trūkumo, ginklų trūkumo ir minų laukų buvimo.

Rusijos vyriausioji armijos vadovybė atsisako pateikti visą informaciją apie minų laukus, todėl žuvo daugybė karių. Kalbama apie 50 karių iš 810-osios brigados.

 

Okupantai iš 810-osios brigados į šią fronto dalį buvo perkelti 2023 metų spalį.

Pesčanivkos apylinkėse yra okupantų iš 28-ojo motorizuoto pulko. O priešo kariai iš 7-osios oro desantininkų divizijos ir 18-osios kombinuotųjų ginklų armijos yra užnugaryje.

Analitikai pabrėžia, kad Putino armijos gretose kairiajame Chersono regiono krante yra didelių problemų su logistika ir jų veiksmų koordinavimu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(3)
(56)

Komentarai ()

Susijusios žymos: