„Ei, diktatoriau, pragaras laukia.“ Rusijos bankininkas kreipiasi į Putiną (Foto)  ()

2021 metais Tinkovas užėmė 32 vietą Rusijos „Forbes“ turtingiausių Rusijos žmonių reitinge.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš Rusijos pasitraukęs bankininkas Olegas Tinkovas aštriai kritikavo Rusijos diktatorių Vladimirą Putiną. Jis apkaltino jį Rusijos sunaikinimu. Drąsus įrašas buvo paskelbtas Tinkovo ​​„Instagram“ paskyroje lapkričio 28 d. Bankininkas pusę įrašo parašė anglų kalba. Jame jis Putiną pavadino „prakeiktu idiotu“ ir „pamišusiu maniaku“.

„Ei, diktatoriau, tavęs laukia pragaras“, - pridūrė Tinkovas.

Bankininkas išreiškė įsitikinimą, kad dauguma: tiek Rusijos Federacijos žmonių, tiek vadinamojo „elito“ apie Putiną laikosi tos pačios nuomonės kaip ir jis pats, tačiau bijo ją viešai išsakyti.

Jis kreipėsi į juos ir paragino netylėti ir kovoti su diktatoriumi. „Nebijokite Putino, jis tik kalė. Tiesa ir laisvė nugalės, ir jis mirs, o mes pateksime į DANGŲ! Kovokit“, – rašė rusų bankininkas.

Tinkovas nuo pat pradžių priešinosi dideliam karui, kurį Kremlius prieš Ukrainą pradėjo 2022 metais. Putino vadinamąją „specialiąją operaciją“ jis pavadino „beprotiška“ ir ragino ją nedelsiant nutraukti.

 

„Dabar Ukrainoje kasdien miršta nekalti žmonės, tai neįsivaizduojama ir nepriimtina!“ - Tinkovas rašė praėjus 4 dienoms nuo viso masto karo pradžios.

Dar 2021 metais Tinkovas užėmė 32 vietą Rusijos „Forbes“ turtingiausių Rusijos žmonių reitinge. Jo turtas buvo įvertintas daugiau nei 4,7 milijardo dolerių. 2022 metais jis iškrito iš reitingo. Rusijoje iš jo buvo atimtas jo kūdikis -  „Tinkoff Bank“ ir jis buvo priverstas jį parduoti dempingo kaina.​

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(171)
(2)
(169)

Komentarai ()

Susijusios žymos: