„Spjaukite į veidą daugybei ekspertų!..“ Skelbiamas didžiulis Rusijos pralaimėjimas. Kas nutiko (Video)  ()

Sudėliojo visus taškus dėl Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Dmitrijus Snegirevas, duodamas interviu „Politeka Online“ „YouTube“ kanalui, sudėliojo visus taškus dėl Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo.

Anot analitiko, Amerikos sąjungininkų aviacija kadaise visą mėnesį lygino Irako kariuomenės pozicijas ir tik po to perėjo į antžeminę operacijos fazę. Ukrainoje, visiškai nesant aviacijos, jie reikalauja tam tikros Ukrainos ginkluotųjų pajėgų sėkmės, nors pati Amerikos kariuomenė pažymėjo faktą, kad be oro priedangos nė vienas amerikiečių karininkas nesuteiktų komandos vadovauti puolimo operacijoms.

„Šiandien daugelis viską piešia juodai. Puolimas nepavyko. Bet kodėl nepavyko? Sukūrėme unikalų istorinį precedentą, kai šalis, kuri iš viso neturi karinio jūrų laivyno (visas jis liko okupuotame Kryme), galingai smogė šaliai, kuriai priklauso antras pagal dydį laivynas Juodojoje jūroje“, – sakė Snegirevas.

Analitikas priminė, kad Rusijos Juodosios jūros laivyno likučiai buvo atitraukti į Novorosijską, o projekto „Varšavianka“ povandeniniai laivai – į Sankt Peterburgą Baltijos jūroje.

„Tai jums ir rodiklis. Apie kokį sėkmės trūkumą mes kalbame? Tai rimtas Rusijos kariuomenės, Rusijos laivyno pralaimėjimas. Tai pripažino ir patys rusai, ir atitinkamai visos pirmaujančios pasaulio šalys. Tai yra pagrindinis Ukrainos kontrpuolimo pranašumas“, – pabrėžė karo ekspertas.

 

Antroji Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pergalė – sugriautas mitas, kad rusų hipergarsinės „Kinžal“ ir „Kalibr“ neturi analogų. Tiesą sakant, analogai yra.

„Brangūs žiūrovai, sakau tai todėl, kad, kai jie pradeda sakyti, kad viskas prarasta ir kontrpuolimas nutrūko, spjaukite į veidą daugybei ekspertų, o sutikę Ukrainos karį, paspauskite jam ranką“, – patarė Snegirevas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(1)
(45)

Komentarai ()

Susijusios žymos: