[ŽT] „6 gynybos linijos. Reikia skubiai statyti įtvirtinimus.“ Kas nutiko (Video)  ()

Rusų pranašumas slypi ne tik didžiuliame pinigų ir kitų išteklių kiekyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Interviu „YouTube“ kanalui „Fabrika novin“ Luhansko OVA vadovas Serhijus Gaidai sakė, kad Ukrainai reikia skubiai statyti įtvirtinimus, kitaip ilgai nepatemps.

„Daug kalbėjausi su kariškiais ir savo akimis mačiau kovas. Ir galiu pasakyti taip: kai eini į priekį ir palieki tuščias pozicijas už savęs ir nesukuri absoliučiai jokių gynybinių struktūrų, tai kelias į niekur“, – sakė politikas.

Kariuomenei už jos reikia gynybinių struktūrų, kur jie galų gale galėtų atsitraukti per priešo kontrataką ir tvirtai išlaikyti gynybą.

Gaidai taip pat pažymėjo, kad rusų pranašumas slypi ne tik didžiuliame pinigų ir kitų išteklių kiekyje. Jie moka akimirksniu įsikasti ir pastatyti efektyvias gynybines konstrukcijas.

„Kad ir ką jie sakytų apie Surovikiną, tos šešios jo pastatytos gynybos linijos padarė savo darbą. Gynyba aiškiai buvo pastatyta ant šių linijų, todėl buvo sunaikintas didžiulis kiekis įrangos. Ačiū Dievui, kad Vakarų technologijos gelbsti viduje esančių komandų gyvybes, ir tai yra jų didelis privalumas“, – pridūrė ekspertas.

 

Tada Gaidai pabrėžė, kad gynybinių struktūrų klausimu turime pasimokyti iš priešo, juolab kad Putinas iškėlė tikslą paimti Avdijivką, o ukrainiečių kariams reikia poilsio. Vis tik gynyboje kovoti yra lengviau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(2)
(49)

Komentarai ()

Susijusios žymos: