Ugnies kamuolys ir plytų sienos. Kinijos krosoveris daužytas lyg bokso kriaušė. Epinis video  ()

Krosoveris „Hongqi HS5“ išlaikė ekstremalių smūgių testus. Automobilis buvo smarkiai apgadintas, salone išsiskleidė oro pagalvės, tačiau jis galėjo toliau važiuoti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kinijos inžinieriai nusprendė originaliai parodyti naujojo „Hongqi HS5“ ištvermę ir stabilumą. Jie bandė sunaikinti aukščiausios kokybės krosoverį keliais būdais, tačiau jis ir toliau judėjo. Bandomasis vaizdo įrašas buvo paskelbtas X socialinio tinklo puslapyje „Inside China Auto“.

Pirmiausia į naująjį „Hongqi HS5“ pataikė didžiulis liepsnojantis rutulys, pakabintas sunkvežimio kranu. Salone išsiskleidė oro pagalvės, tačiau automobilis galėjo važiuoti toliau.

Tada kinų krosoveris vienu metu taranavo dvi plytų sienas. Jį nuvalius nuo plytų, ant jo buvo numestas kitas automobilis. Apgadintas „Hongqi HS5“ net ir po tokio „avarijos testo“ galėjo važiuoti toliau.

 

Naujasis „Hongqi HS5“ yra vienas iš labiausiai prieinamų aukščiausios klasės koncerno FAW modelių, gaminančių automobilius Kinijos prezidentui Xi Jinpingui. 4,8 metro krosoverio išvaizda sukurta pagal „Rolls-Royce“ dvasią, o tai nenuostabu, nes jį suprojektavo buvęs britų prekės ženklo stilistas Gillesas Tayloras.

 

„Hongqi HS5“ krosoveris komplektuojamas su 2,0 litrų 188 kW turbininiu varikliu ir 8 laipsnių automatine pavarų dėže. Modelio kaina yra 27 000-37 000 dolerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()