Skandalas armijoje. Papasakojo, ką liepė girtas vadas  ()

Rusijos armija okupuotose Ukrainos teritorijose turi mažiausiai 16 duobių ir rūsių, kuriuose nelegaliai laikomi ir kankinami Rusijos ginkluotųjų pajėgų dezertyrai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos okupacinės armijos gretose įsiplieskė naujas skandalas.

Sutartinio Rusijos ginkluotųjų pajėgų kario žmona apkaltino Rusijos armijos vadovybę neteisėtai laikant jos vyrą dezertyrą rūsyje okupuotame Donbase.

Apie įvykį pranešė Rusijos „Telegram“ kanalas „Astra“.

Anot rusės, jos 25 metų vyras buvo išvežtas į karą praėjus vos dviem dienoms po to, kai pasirašė sutartį su Rusijos gynybos ministerija, ir buvo priskirtas liūdnai pagarsėjusiam „Štorm Z“ daliniui.

Jokių uniformų ar ginklų nebuvo suteikta.

„Jie buvo išsiųsti į kovinę užduotį, jiems nedavė nei automatų, nieko. Girtas vadas pasakė: „Jei rasite juos lauke, nuimkite juos nuo mirusiųjų“. Jie atsisakė eiti“, – pasakojo rusė.

Ji pažymėjo, kad už įsakymų nevykdymą kariai buvo mušami, pririšami prie medžių ir kitaip kankinami. Jos vyras negalėjo pakęsti tokio elgesio ir bandė dezertyruoti, tačiau buvo sučiuptas Rusijos pasienyje.

Dėl to kareivis atsidūrė okupuoto Zaicevo ​​rūsyje, nuo to laiko karys nepalaiko ryšio su žmona.

 

Rusijos armija okupuotose Ukrainos teritorijose turi mažiausiai 16 duobių ir rūsių, kuriuose nelegaliai laikomi ir kankinami Rusijos ginkluotųjų pajėgų dezertyrai. Ir vienas iš rusių yra Zaiceve.

Taip pat verta pridurti, kad „Štorm Z“ yra padalinys, kurį sudaro daugiausia rusų kaliniai, užverbuoti iš kalėjimų. Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadovybė negaili šios grupės karių gyvybių, panaudodama juos vadinamuosiuose „mėsos šturmuose“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(87)
(1)
(86)

Komentarai ()

Susijusios žymos: