Netikėti įvykiai. „Galimai Putiną naktį ištiko isterija.“ Yra svari priežastis  ()

Zelenskio kelionė sunervino Putiną.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos karo ekspertas, instruktorius lakūnas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Romanas Svitanas savo kasdieniniame reportaže „24 kanalui“ pažymėjo, kad rusai puikiai suprato, jog gruodžio 11-ąją Kyjivą atakavusios raketos bus numuštos, tačiau jiems buvo svarbu jas paleisti.

Atsargos pulkininkas priminė, kad gruodžio 11-osios naktį Ukrainos oro gynybos pajėgos sunaikino 18 rusų paleistų šahedų. Taip pat Kyjivui buvo smogta 8 balistinėmis raketomis – visas jas numušė dangaus gynėjai. Dalis nuolaužų nukrito ant sostinės, šimtai kilogramų geležies padarė daug žalos.

„Galimai Putiną naktį ištiko isterija“, – pareiškė Svitanas.

To priežastis, jo nuomone, buvo Ukrainos prezidento Volodymyro Zelenskio susitikimai su Lotynų Amerikos vadovais.

„Mums pavyko rasti raktą į šių šalių, ypač Argentinos, širdį. Vadinasi, JT turėsime daugelio Lotynų Amerikos valstybių paramą“, – sako Svitanas.

 

Jis teigė, kad Zelenskio kelionė greičiausiai sukėlė Putinui nedidelę problemą ir jis davė komandą balistinėmis raketomis smogti Ukrainos sostinei. Rusai puikiai suprato, kad šios raketos bus numuštos, bet reikėjo kažkaip „nutraukti“ teigiamų naujienų srautą iš Pietų Amerikos.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(159)
(2)
(157)

Komentarai ()

Susijusios žymos: