[ŽT] „Štai ir pas mane atėjo“ – kas nutiko rusų propagandistams  ()

Rusijos propagandistai Romanas Saponkovas ir Dmitrijus Stešinas dabar teigia, kad yra Donbase, bet jų butus Sankt Peterburge kažkas aplankė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistai Romanas Saponkovas ir Dmitrijus Stešinas pranešė, kad jų būtų durys Sankt Peterburge, buvo apipurkštos montažinėmis putomis. Vietos teisėsaugos pareigūnai pareiškė, kad „imsis reikiamų priemonių“, kad išsiaiškintų, kas tai padarė. Propagandistai teigia, kad ataka buvo nufilmuota vaizdo kameromis, bet iš pradžių Sankt Peterburgo policija nenorėjo atvykti į iškvietimą, nes niekam nebuvo kilęs pavojus.

Įdomu, kad panašiai atakuotos ir Saponkovo, ir Stešino butų durys - abi Sankt Peterburge. Abu propagandistai yra labai aktyvūs socialiniuose tinkluose. Jų adresai, kaip manoma, buvo paimti pagal registracijos vietą. Aišku, jie įtaria ukrainiečius („Štai ir pas mane atėjo“, komentavo Saponkovas). Abu jie giriasi, kad gyvena Donbase.

 

Tiesa, ne visi mano, kad tai - ukrainiečių darbas. „Tarsi paprastas rusas negali neapkęsti karo kurstytojų, kurie šaukia, kad reikia mobilizuoti daugiau rusų vyrų ir pasiųsti juos į Avdijivkos griuvėsių „mėsos šturmą“, – incidentus su propagandistais komentavo ukrainiečių tinklaraštininkas Denisas Kazanskis.

(35)
(0)
(35)

Komentarai ()

Susijusios žymos: