Putinas paprastai ir rusiškai prisipažino. „Esu lo##as“  (1)

Putinas ir toliau apsimeta aplinkybių auka.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos žurnalistas Valerij Kalniš savo „Telegram“ kanale analizuoja Putino elgesį susitikime su kariškais.

Putinas ir toliau apsimeta aplinkybių auka. Susitikime su savo kariškiais jis daug kalbėjo apie politiką, bandė jiems paaiškinti, kodėl jie turėtų kovoti.

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas bandė pasakyti savo kariuomenei ko jis nori.

„JAV išsprendė savo dabartines problemas, „atplėšė“, kaip jie mano, Ukrainą ir nutraukė Rusijos santykius su Europa. Šiuo atžvilgiu, deja, jie pasiekė tai, ko norėjo. Mes tiesiog negalėjome elgtis kitaip. O gal reikėjo viską atiduoti ir tiesiog žiūrėti, kaip jie rija viską, kas rusiška? Mes negalėjome taip pasielgti, ir jie suprato, kad mes to negalime, bet jie tai darė tyčia. Jie sąmoningai įtraukė mus ir Europą į šį konfliktą ir šia prasme pasiekė savo tikslą – „apvogė“ Rusiją ir Europą“, – teisinosi Putinas.

Paliksime nuošalyje jo klišes apie „nuplėštą“ ir „labai rusišką“- tai nebeįdomu, ne kartą buvo pasakyta. Apskritai, blogas tonas dengti savo užpakalį  žilais tėvo plaukais.

 

Ir net nekalbėsime apie Rusijos diplomatijos lygį, kuris, nepaisant viso užsienio reikalų ministro Sergejaus Lavrovo arkliško rimtumo ir impozantiško būdo, iš tikrųjų pasirodė esantis bejėgis ginant nacionalinius interesus.

Šiuo pranešimu V. Putinas, kalbėdamas paprastai, rusiškai, pripažino, kad yra lo###s  ir „toleruojamas“. Jis nesugebėjo pasiekti nei vieno savo tikslo. Jo politika pasirodė esanti klaidinga. Jis neturėjo ir neturi autoriteto ir pagarbos išorinėje arenoje. Su juo nesiskaitoma.

O kai jam atsibodo, jis, kaip kaprizingas vaikas, nusprendė išdaužti svetainės langą, kad tik būtų pastebėtas. Kad atkreiptų į jį dėmesį, atbėgtų, iš pradžių su grasinimais, o paskui, supratę jo subtilią psichinę sielą, su nuraminimo ir užuojautos žodžiais.

 

Tačiau ukrainiečiai ne „langai“. Ukrainoje žmonės miršta, o šis blyškus drugys, reikalaujantis sau užuojautos, dėl savo kompleksų pradėjęs karą, turėtų tikėtis ne supratimo, o to, kad suaugusieji jam duos grąžos taip, kad šis „vaikas“ visą likusį gyvenimą turės pamiršti, ką reiškia reikalauti dėmesio įskaudinus kitus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(196)
(3)
(193)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: