[ŽT] Avdijivkos mirties žemė. Štai dėl ko Rusija nekalba apie nuostolius (Video)  ()

Rusija niekada nekalbės apie savo kare prieš Ukrainą patiriamus nuostolius. Jiems tai - neįdomi, nevertinga tema. Jei Rusijos valdžiai tektų savo piliečiams paaiškinti, kad nuostoliai iš tikrųjų yra milžiniški, tektų pasiaiškinti ir dėl mėsos šturmų, ir dėl pasenusios ginkluotės, ir dėl prastų apmokymų, ir dėl savo karių apleidimo beviltiškose pozicijose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Avdijivka Donecko srityje yra nuolat atakuojama iš trijų pusių. Šis beveik visiškai sugriautas miestas rusų atakuojamas nesuprantamai nuožmiai, pasitelkiant vadinamus mėsos šturmus. Tai - atakos, kurių organizatoriai žino, kad dauguma karių žus. Jie tiesiog stengiasi pasiųsti daugiau karių nei Ukrainos gynėjai gali paleisti kulkų.

To rezultatas - neįsivaizduojami nuostoliai. Ištisi laukai aplink Avdijivką yra nusėti rusų kūnais. Jų niekas nerenka, nes tai daryti pavojinga. Kai kurių tų rusų artimieji niekada ir nesužinos, kad jie buvo pasiųsti į beviltišką šturmą, vadams žinant, kad jie žus, bandydami bent šiek tiek susilpninti ukrainiečių gynybą.

Internete pasirodė netoli Avdijivkos darytas vaizdo įrašas - dronas nufilmavo mirties laukus. N-18, vaizdo įrašas gali šokiruoti:

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(36)
(0)
(36)

Komentarai ()

Susijusios žymos: