„Mūsų kantrybė baigsis...“ Įsiutęs rusų karys grasina Putinui ir Šoigu (Video)  (2)

„Telegram“ kanaluose plinta karine uniforma vilkinčio vyro vaizdo žinutė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos armijos karys kreipėsi į Rusijos prezidentą ir gynybos ministrą su reikalavimu nutraukti karą ir grąžinti karius namo, priešingu atveju grasina atvykti su ginklais ir visus „nužudyti“, skelbia Arbat.media.

„Telegram“ kanaluose plinta karine uniforma vilkinčio vyro vaizdo žinutė. Jis prisistato kaip mobilizuotasis, tariamai esantis fronte Donecko kryptimi, netoli Marjinkos. Vaizdo įraše jis kritikavo Ivlejevos surengtą „nuogą vakarėlį“ Rusijos įžymybėms Maskvos naktiniame klube „Mutabor“.

„Jūs tik pažiūrėkit kokie niekšai, kai mes kovojame, pūvame apkasuose, jie, kalės, ant užpakalio nešioja 23 mln. Ir jie tuo giriasi. Tai kaip suprasti, drauge Putinai, drauge Šoigu, bl###?“ - sakė vyras.

Rusijos Federacijos prezidentui ir gynybos ministrui adresuotoje vaizdo žinutėje ne kartą nuskambėjo daugybė necenzūrinių žodžių: vyras pažymi, kad nesupranta, kodėl kariauja ir kiek tai truks. Jis taip pat klausė, kodėl, kol kariškiai „pūva apkasuose“, tokie vakarėliai vyksta Maskvoje.

„Tai ką, ar mes sėdime apkasuose dėl šitų p####ų? Jūs mums atsakykite! Kada pasibaigs mūsų terminas?! Kalinių bausmė baigėsi! Jūs atleidžiat žudikus, prievartautojus ir kt. Jau pusantrų metų pūname apkasuose su pelėmis. Kada visa tai baigsis? Putinai, Šoigu, su###. Kada visa tai baigsis?“ – klausimus užduoda mobilizuotasis.

 

Kreipdamasis į gynybos ministrą, jis taip pat aštriai kritikavo tiek patį Šoigu, tiek Vladimiro Putino „giminaitę“.

„Kur, kale, mūsų armija, Putinai, b###, Šoigu, kale. Kur yra mūsų armija? Mes kovojame už šiuos žmones, b###? Už Kirkorovą, Filią, b### Ivlejevą, Sobčak - tavo skylėtą giminaitę... Rengiate įmonių vakarėlius, atsipalaiduojate, geriate. ... Kaip aš turiu tai suprasti?“ – piktinasi kareivis.

 

Po to jis pradeda grasinti.

„Jūs niekšai, kalės. Mūsų kantrybė baigsis, mes ateisime ginkluoti, kalės. Mes jus visus nužudysime...“ – pridūrė vaizdo įrašo autorius.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(293)
(0)
(293)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: