[ŽT] Maskvai bus šokas. Ką paskelbė Prancūzija Rusijos agentūrai TASS  ()

Rusijos planas pasitelkti prancūzų paramą žlugo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-01-05 [ŽT] Maskvai bus šokas. Ką paskelbė Prancūzija Rusijos agentūrai TASS  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prancūzijos užsienio reikalų ministerija visą atsakomybę už Belgorodo tragediją skyrė Rusijai, kuri pradėjo karą prieš Ukrainą. Prancūzijos užsienio reikalų ministerija per savo kasdienį internetinę video konferenciją atsakė į Rusijos propagandos agentūros TASS (visiškai kontroliuojamos Kremliaus) darbuotojo klausimą apie Belgorodo apšaudymą, tačiau vargu ar šis atsakymas Kremliui patiks. Tikėtina, kad Rusijos provokacija buvo siekiama apkaltinti Ukrainą Rusijos miesto apšaudymu.

Tai pranešė Prancūzijos radijo stotis „Radio France International“ (RFI).

TASS propagandistas tvirtino, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos neva naudojo kasetinę amuniciją. Tačiau Prancūzijos diplomatinis departamentas atsisakė smerkti Ukrainą ir leido suprasti, kad būtent Rusija įsiveržė į Ukrainos teritoriją ir dabar yra priversta susidoroti su visomis atakos pasekmėmis.

 

Prancūzijos užsienio reikalų ministerija taip pat priminė, kad Rusija ne kartą yra pareiškusi, kad Ukrainos teritorijoje civilių taikinių nepuls. Tačiau šiuos teiginius paneigė daugybė faktų.

Rusijos planas pasitelkti prancūzų paramą žlugo. Prancūzija ir toliau tvirtai smerkia Rusijos agresiją prieš Ukrainą ir remia Ukrainos žmones jų kovoje už laisvę ir nepriklausomybę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(540)
(17)
(523)

Komentarai ()

Susijusios žymos: