„Prikimšo kažko slapto ir neįtikėtinai galingo.“ Sprogo Rusijos desantinis laivas. Kas jam nutiko (Video)  ()

Įtakingas Rusijos „Telegram“ kanalas atskleidė naujų detalių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-01-16 „Prikimšo kažko slapto ir neįtikėtinai galingo.“ Sprogo Rusijos desantinis laivas. Kas jam nutiko (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didelis desantinis laivas „Novočerkask“ jo likvidavimo naktį buvo pakrautas kažkokiu slaptu kroviniu. Būtent šio slapto krovinio sprogimas privedė prie tokių didelių aukų.

Įtakingas Rusijos „Telegram“ kanalas „VChK-OGPU“, siejamas su Rusijos žvalgybos tarnybomis, atskleidė naujų detalių.

Šaltinis tikina, kad kalbėjosi su Feodosijos uosto darbuotojais, kur Rusijos karinis desantinis laivas buvo „nunulintas“. Anot jų, nuo smūgio į laivą iki krovinio detonavimo praėjo maždaug 10 minučių. Toli gražu, ne visiems pavyko pabėgti.

„Dauguma žuvo ne nuo paties smūgio, o dėl vėliau įvykusio didžiulio krovinio detonavimo, kuris buvo neįtikėtinai galingas... „Novočerkask“ buvo kažkuo slaptu prikimštas. Tai ir sprogo... Per pastaruosius porą mėnesių laivas buvo naudojamas „įvairiais būdais, taip pat ir kitais tikslais“. Jame gabeno ypatingai slaptus krovinius, „Novočerkask“ paprastai būdavo pilnai kuo nors „prikimštas“. Sprogimo dieną desantinis laivas taip pat buvo kažkuo „prikimštas“, – pranešė Rusijos kanalas.

 

Apie kokius krovinius kalbama, nežinoma. Tačiau apie tai sklando daug gandų. Yra versijų, kad atakoms prieš Ukrainą laivas gabeno raketas ir dronus-kamikadzes „Shahed“.

Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikino „Novočerkask“ likus kelioms dienoms iki to momento, kai Rusijos Federacija atnaujino masines oro atakas prieš Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(160)
(2)
(158)

Komentarai ()

Susijusios žymos: