„Aš tokia ne viena, mūsų tūkstančiai, bet mes sėdime socialiniuose tinkluose.“ Okupanto žmona dėkoja Ukrainai. Kas nutiko (Video)  ()

„Aš tokia ne viena, mūsų tūkstančiai, bet mes sėdime socialiniuose tinkluose.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į nelaisvę patekusio okupanto, išsiųsto kovoti prieš Ukrainą, nepaisant to, kad jis turi penkis vaikus, žmona padėkojo Ukrainai už žinią apie savo gyvą vyrą, rašo dialog.ua.

Noriu pasakyti didžiulį ačiū Ukrainai. Ji man pranešė, kad tu gyvas. Man juk pasakė, kad tu žuvai, sprogai ir buvai į gabalus suplėšytas. Paskui pranešė, kad tu dingai be žinios“, –  pokalbyje su Ukrainos žurnalistu Zolkinu savo vyrui sakė Rusijos pilietė. 

Mobilizuotojo žmona pasiskundė, kad tokių kaip ji Rusijoje yra daug, bet vienai nieko padaryti neįmanoma.

„Aš tokia ne viena, mūsų tūkstančiai, bet mes sėdime socialiniuose tinkluose. Ką aš galiu padaryti viena? Na, viena mama išėjo su plakatu, pastovėjo kaip kvailė. Penkios kvailės nuėjo ten prie kažkokio paminklo. Ir ką. Išeisiu aš, tai visi tik pasijuoks“, – emocingai kalbėjo rusė.

Vladimiras Zolkinas okupanto žmonai uždavė klausimą, kodėl ji išleido savo vyrą į karą.

„Tai pats nuodėmingiausias klausimas“, – sakė rusė.

„Atgailauju, bet dar kartą klausiu: kodėl išleidai savo vyrą į karą? Ar manei, kad jis eina kažką apsaugoti?“ – paklausė žurnalistas.

 

„Na, buvo kalbama apie apkasų kasimą. Man nesakė, kad jie ką nors žudys“, – atsakė Rusijos pilietė

Po to Zolkinas paklausė pašnekovės, ar ji suprato, kas iš tikrųjų vyksta, ar dar ne.

„Dabar, kai pamačiau tiek daug vaizdo įrašų ir sužinojau informaciją iš pokalbių  (mobilizuotųjų žmonų – red.), kur nuolat skelbiama apie dingusius, suprantu, kad tai ne misija, tai tikrai karas. Ten jau žuvo tiek tūkstančių žmonių. Tai labai žiaurus karas“, – savo išvada dalijosi rusė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(97)
(0)
(97)

Komentarai ()

Susijusios žymos: