„100% nuostolių. Žuvo visi.“ Tuzinas rusų. Neįtikėtina, ką padarė RPG-7  (4)

Vokiečių ekspertas skelbia apie Rusijos puolimo fiasko.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakarų karo ekspertai atkreipia dėmesį į ukrainiečių taktikos efektyvumą fronte. FPV dronų naudojimas yra esminė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovinių veiksmų strategijos dalis, leidžianti daryti didelę žalą rusų gyvajai jėgai ir šarvuočiams.

Vokietijos karo ekspertas, socialiniame tinkle rašantis Tendar slapyvardžiu, paskelbė vaizdo įrašo, padaryto likus kelioms sekundėms iki smūgio į rusų BMP šarvuotį, ant kurio matyti didelė grupė rusų karių, ekrano nuotrauką. Dėl sprogimo visi jie žuvo. Ekspertas atkreipė dėmesį į drono su RPG-7 kovine galvute konstrukcijos pigumą ir efektyvumą.

„Čia matome 500 dolerių kainuojančio drono su RPG-7 kovine galvute (dar 50 dolerių) nuotrauką. Tai viskas, ko reikia, kad sudaužytumėte daugiau nei tuziną rusų, jų įrangą ir sunkvežimį. Dar viena rusų mėsos banga privedė iki beveik 100 proc. nuostolių“, – pabrėžė jis.

 

Ukrainos kariuomenė žvalgybai, ugnies koregavimui ir smūgiams prieš Rusijos pajėgas naudoja bepiločius dronus FPV. Dronai leidžia Ukrainos pajėgoms gauti tikslią informaciją apie Rusijos karių buvimo vietą ir smogti iš saugaus atstumo.

FPV dronų naudojimas yra vienas iš pavyzdžių, kaip Ukrainos kariuomenė prisitaiko prie karo veiksmų. Jie naudojasi turimomis ir nebrangiomis technologijomis, kad galėtų pasipriešinti pranašesnėms priešo pajėgoms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(136)
(0)
(136)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: