[ŽT] „Rusija gali laimėti karą per kelias savaites.“ Neįtikėtina žinia iš JAV. Kas vyksta

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Treisonas 2024-01-21 18:40
Pasakysiu paprastai, dėl Ukrainos pralaimėjimo (duok dieve, kad taip nenutiktų) bus didžiausia kaltė JAV jos atsakomybė buvo nuo pat pradžių remti Ukrainą be jokių limitų, kur vadinamas lendlizas? Žadėjo užversti ginklais, ar pagalbą tik komunistamas taip galima, bet ne demokratijai? Kiek gali temti ir ar Baidenas irgi ne asilas, su sienos žaidimu, dėl balsų parduodą savo šalį meksikiečiams, kitoms pietų Amerikos padugnėms, iš dalies palaikau respublikonus, jeigu palaikys taikyti griežtesnę sieną tuomet jo balsams galas, bet šiaip ar taip senis nebus išrinktas, neturiu nieko prieš jį palaikiau jo sprendimus ir džiaugiausiu, kad jis remia Ukrainą ir Europą, bet jis skystakiaušis, reikia stipraus prezidento, galbūt tokio kaip ir pats marazmatikas Trampas, bet labiau demokratiškesnio, ir palaikančio mūsų pusę, ne šlykštynių ruskių. Ameriką pasigailės jeigu karas bus pralaimėtas, valstybės nusisuks nuo jos ir sąjungos braškės, kaip niekada iki tol. Kam palaikyti valstybę, kuri nusisuką nuo tavęs ir tai daro ne pirmą kartą, kaip pasirodo istorijoje, juk tokioje sąjungoje, tu negali kliautis jos pagalbą, žinai, kad ji gali atsukti nugarą vien dėl politikos. Niekam neįdomu gyvybės, tai tik mirtys, o politiką, štai kur viskas kame visame. JAV tampa nepatikima sąjugininkė, tikrai pradeda kilti klausimas, ar NATO sulauktų pagalbos, na tikiu, kad taip bet matant kas vykstą širdyje jaučiu abejonės kibirkštėlę, šis karas nėra tik Ukrainos karas, šis karas yra mūsų visų jis vykstą, ne kažkur rytuose, o Europoje, o jo pasekmės gali būti pražūtingos, jeigu šėtonas liluputas nebus sustabdytas. Kas čia per politiką duoti ginklų ir nesmogti į rusyną, seniai laikas duoti paragauoti pačių pasėtų vaisių.
Julezas 2024-01-21 20:36
Tas bled irgi, užsispyręs senas arklys, sutiktų nesuvokia, kad jis pats stabdo paramą Ukrainai stabdydamas sienos su meksika statybas
mindaugas.vaitiekūnas 2024-01-21 22:28
Jeigu taip įvyktų, tai reikštų ir tai, kad kitos šalys bijotų jungtis į aljansus, kurie nepalankūs Rusijai. Nes visa chuine prasidėjo, kai UA užsimanė į ES, o RU tai labai nepatiko.