„Nubaus visus niekšus.“ Į Rusiją grįžta „Stalino laikai“  ()

Rusija diskutuoja dėl nuosavybės konfiskavimo iš armijos kritikų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-01-22 „Nubaus visus niekšus.“ Į Rusiją grįžta „Stalino laikai“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į Rusiją grįžta „Stalino laikai“. Rusija kitą savaitę svarstys įstatymo projektą, numatantį konfiskuoti už „melagienų“ apie šalies armiją skleidimą nuteistų asmenų pinigus, turtą ir vertingus daiktus, šeštadienį pranešė vienas aukšto rango rusų įstatymų leidėjas.

Įstatymo projektas, kurį, anot valstybinės žiniasklaidos, palaiko visos pagrindinės parlamento frakcijos, pirmadienį bus pristatytas Rusijos žemiesiems rūmams Valstybės Dūmoje, sakė Dūmos pirmininkas Viačeslavas Volodinas.

„Kiekvienas, kuris bando sunaikinti Rusiją ir ją išduoti, turėtų gauti pelnytą bausmę ir atlyginti žalą šaliai savo turtu“, – „Telegram“ rašė jis.

Šia priemone, anot jo, siekiama nubausti „niekšus“, kurie „pila purvą ant mūsų šalies karių ir karininkų, tarnaujančių specialiojoje karinėje operacijoje“.

 

Už „melagingos informacijos“ apie armiją platinimą jau gresia didžiausia iki 15 metų laisvės atėmimo bausmė, o valdžia tuo naudojasi, siekdama užgniaužti bet kokią neigiamą nuomonę apie karą Ukrainoje ir Rusijos armiją.

Vadovaujantis šalyje priimtais įstatymais, neoficiali informacija apie Ukrainoje vykdomą puolimą gali būti pripažinta „melaginga“, o už jos skleidimą gali būti baudžiama.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(38)
(27)
(11)

Komentarai ()