„Karą galima sustabdyti per 24 val. Gal jis tikrai kažką sugalvojo.“ Netikėtas Zelenskio manevras (Video)  (6)

Ukrainos prezidentas vėl pakvietė Donaldą Trumpą į Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prezidentas Volodymyras Zelenskis buvusio JAV prezidento Donaldo Trumpo pareiškimus apie greitos Rusijos karo prieš Ukrainą pabaigos scenarijų pavadino „labai pavojingais“.

Tai jis pareiškė duodamas interviu britų televizijos kanalui „Channel 4 News“.

Zelenskis vėl pakvietė į Ukrainą D. Trumpą.

Kviečiu jus į Kyjivą. Ir jei galite sustabdyti karą per 24 valandas, manau, kad tai svari priežastis, kad atvyktumėte... Atvykite bet kurią dieną“, – sakė Ukrainos prezidentas.

Jis patikino, kad yra rimtai pasirengęs aptarti su buvusiu Amerikos prezidentu jo planą greitai užbaigti pradėtą Kremliaus karą prieš Ukrainą.

„Kas žino, gal Trumpas tikrai kažką sugalvojo“, – sakė Zelenskis.

Trumpas savo kalbose mėgsta kalbėti apie tai, kaip neva per kelias dienas sugebės sustabdyti Rusijos karą prieš Ukrainą. Tačiau jis niekada neįvardijo jokių konkrečių veiksmų šiuo klausimu. Be to, buvęs JAV prezidentas Rusijos diktatorių Vladimirą Putiną vadina savo „draugu“.

 

Kremlius neslepia, kad labai tikisi D. Trumpo pergalės artėjančiuose JAV prezidento rinkimuose. Rusijos valdžia mano, kad, jam atėjus į valdžią, karinė parama Kyjivui smarkiai sumažės ir dėl to rusai turės galimybę baigti karą savo sąlygomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(6)
(38)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: