Okupantai įsiveržė į Avdijivką. „Mes, kariškiai, rekomenduojame...“ Kas vyksta  ()

Internete pasirodė informacija, kad okupacinė kariuomenė neva įsiveržė į Avdijivką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai internete pasirodė informacija, kad okupacinė kariuomenė neva įsiveržė į Avdijivką ir veržėsi miesto gatvėmis. 59-osios atskirosios motorizuotosios pėstininkų brigados, pavadintos Jakovo Handziuko vardu, karininkas Serhijus Cechockis pakomentavo šiuos gandus.

Kaip įėjo, taip ir išėjo. Kas galėjo išeiti. Tokiais atvejais gerbiu institucijas ir ekspertus, bet mes, kariškiai, rekomenduojame visiems klausytis oficialių Generalinio štabo pranešimų. Tai teisingiausias sprendimas, kurį galima rekomenduoti šioje situacijoje“, – pabrėžė jis.

Kariškis taip pat atsakė į klausimą, ar dabar miestui negresia apsupimas ir ar svarstomas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pasitraukimo iš Avdijivkos variantas.

„Ne, to dar niekada nebuvo. Tokie klausimai nebuvo svarstomi jokiu lygiu. Visos pozicijos laikomos oriai, kairėje ir dešinėje. Pozicijos stiprinamos, priešui spendžiami nauji spąstai“, – patikino karininkas.

 

Cechockio teigimu, per keturis mėnesius Avdijivkoje Rusija prarado tiek karių, kiek visa Sovietų Sąjunga prarado per 10 metų Afganistane.

„Per tokį trumpą laiką šia kryptimi buvo sunaikinta labai daug gyvosios jėgos... apie 14 tūkst. žmonių. Tik Avdijivkos kryptimi per 4 mėnesius. Tiek žuvo iš visos Sovietų Sąjungos per 10 metų Afganistano kare, o čia tik vienoje srityje“, – pabrėžė kariškis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(144)
(7)
(137)

Komentarai ()

Susijusios žymos: