[ŽT] „Vakarai mus privertė.“ Galingas smūgis Maskvai. Ką padarė Ukraina  ()

Ukraina įveda Rusijai „sankcijas“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Televizijos „24 kanalo“ vedėjas Romano Svitano paklausė, ar okupantai gali kariauti Ukrainoje dar trejus ar net ketverius metus. Karo eksperto atsakymas nuskambėjo bauginančiai, nes jis teigė, kad esant tokiai Vakarų sankcijų politikai, kokia yra dabar, rusai turės pakankamai pinigų kariauti dar dešimtmečius.

Romano Svitano interviu galite peržiūrėti jo „YouTube“ kanale.

Jie galės kariauti ir trisdešimt, ir keturiasdešimt, ir tris šimtus, ir keturis šimtus metų, jeigu sankcijų politika, kurią dabar vykdo pasaulio vyriausybės, bus tokia „šviesi“ Rusijos ekonomikai. Tai ne sankcijų politika kaip tokia, o sankcijų politikos regimybė, kad būtų galima užčiaupti burnas demokratinei visuomenei, kuri klausia, kodėl Rusijos ekonomika vis dar gyva, jeigu ji turėjo mirti prieš dešimt metų, 2014-aisiais, po Krymo okupacijos“, – piktinosi karo ekspertas.

Po to Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas papasakojo, kieno „sankcijos“, jo nuomone, yra veiksmingiausios ir priartinančios Ukrainos pergalę: „Vienintelis dalykas, dėl kurio rusai dabar pradeda nerimauti, yra sankcijos, kurias pradėjo taikyti Maliuko Ukrainos saugumo tarnyba, pradėjusi naikinti naftos pumpavimo terminalus ir naftos perdirbimo gamyklas „sankcijų režime“. Tai yra tikrosios sankcijos. Demokratinė pasaulio bendruomenė mus privertė įvesti tokias „tiesiogines sankcijas“ naikinant karinius objektus.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(277)
(5)
(272)

Komentarai ()

Susijusios žymos: