„Gyvenime nutinka visko. Krymas yra Ukrainos teritorija. Visam laikui.“ Ką paskelbė Putinas (Video)  (1)

Ukrainos prezidentas priminė Kremliaus diktatoriaus Vladimiro Putino žodžius dėl Krymo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Volodymyras Zelenskis interviu Vokietijos televizijos kanalui ARD kalbėjo apie savo susitikimą su Donaldu Trumpu ir priminė Kremliaus diktatoriaus Vladimiro Putino žodžius dėl Krymo.

Prezidentas, atsakydamas į žurnalisto klausimą, ar JAV požiūris į Ukrainą gali pasikeisti atėjus naujam Baltųjų rūmų vadovui, pripažino, kad geresnių santykių nei dabar tarp dviejų šalių dar nebuvo. Zelenskis įsitikinęs, kad Ukraina dabar turi JAV vyriausybės respublikonų ir demokratų paramą:

„Mažai tikėtina, kad JAV politika priklausys nuo vieno žmogaus. Pamatysime, reikia sulaukti, kas taps JAV prezidentu. Ar tai bus jis, ar ji... Dabar esu patenkintas mūsų santykiais“.

Kartu Ukrainos vadovas pažymėjo, kad gyvenimas „pateikia daug netikėtumų“.

Dar vakar Rusija sakė, kad Krymas yra Ukrainos teritorija. Visam laikui. Tai pasakė Vladimiras Putinas – valstybės „galva“. O po to jie viską pamiršo, užgrobė, sakydami, kad dabar tai mūsų teritorija“, – priminė Zelenskis.

Vokiečių žurnalistė atkreipė pašnekovo dėmesį į Donaldo Trumpo žodžius, kuris teigė, kad, būdamas JAV prezidentu, per 24 valandas užbaigs karą Ukrainoje. Volodymyras Zelenskis, atsakydamas į tai, pabrėžė, kad būtinai kalbėsis su D. Trumpu, jei jis taps JAV prezidentu.

 

„Žinau, kiek žmonių prarandame per dieną, todėl būsiu laimingas, jei kas nors papasakos, kaip sustabdyti karą per 24 valandas“, – apibendrino Zelenskis.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(160)
(3)
(157)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: