[ŽT] „100% garantija. Tai spąstai.“ Ką pasiūlė Maskva  ()

Generolas Marčenka perspėja ukrainiečius dėl Putino spąstų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

V. Putino į Vakarų žiniasklaidą metamos tezės apie pasiūlymą dėl taikos derybų yra spąstai, pareiškė generolas Dmytro Marčenko.

Amerikiečių leidinys „Bloomberg“ neseniai pranešė, kad V. Putinas per savo patikėtinius perdavė Jungtinėms Valstijoms savo pageidavimus dėl karo Ukrainoje pabaigos. Rusijos prezidentas siūlo „pasiimti“ tik okupuotas teritorijos, įskaitant Krymą, ir esą neprieštarauja, kad likusi Kyjivo kontroliuojama Ukrainos dalis įstotų į NATO.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generolas majoras Dmytro Marčenko įsitikinęs, kad tai – spąstai. Pasak jo, V. Putinas nesustos ties Ukraina, nes jo ambicijos apima ir Baltijos šalis bei Lenkiją. Rusai patiria didelių nuostolių, todėl diktatoriui reikia pauzės, kad atsigautų, o paskui su naujomis pajėgomis žygiuotų, kur tik nori. Ukrainos kariškis tai pareiškė duodamas interviu Dmitrijui Gordonui.

 

„Jei kas nors iš ukrainiečių svajoja, kad rusai sustos ten, kur stovi, ir stos taika, duodu jums šimtaprocentinę garantiją: nieko panašaus nebus“, – užtikrintai kalbėjo generolas.

Po to karininkas palygino V. Putiną su piktu ir alkanu šunimi, kuris jau paragavo kraujo ir mėsos. Kremliaus diktatorius kaip žvėris ir toliau ieškos trokštamo kraujo ir mėsos, todėl jį reikia sustabdyti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(250)
(13)
(237)

Komentarai ()

Susijusios žymos: