„Būtų katastrofa. Jis išgelbėjo Ukrainą.“ Ždanovas skelbia, ką padarė Zalužnas  (9)

Gandus apie Zalužno atsistatydinimą pakomentavo O. Ždanovas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-02 „Būtų katastrofa. Jis išgelbėjo Ukrainą.“ Ždanovas skelbia, ką padarė Zalužnas  (9)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gandus apie Zalužno atsistatydinimą karo ekspertas pakomentavo taip: „Deja, nesutarimai tarp vyriausiojo vado ir šalies prezidento auga ir galiausiai jie pasklido informacinėje erdvėje“.

Olego Ždanovo įvykių analizė yra „YouTube“ kanale.

Apie tai, kas galėjo paskatinti Zelenskį atleisti Zalužną, karo ekspertas pasakė taip: „Jei tikėti „The Washington Post“, Zalužnas pasakė, kad turime sutelkti mažiausiai pusę milijono žmonių (kaip suprantu, tai yra visiems metams), o prezidentui greičiausiai labiau rūpi jo reitingai ir neigiama visuomenės reakcija mobilizaciją. Be to, jis neseniai padarė pareiškimą, kad mums nereikia mobilizuoti pusės milijono“.

Olegas Ždanovas perspėjo, kuo viskas baigsis, jei Ukraina laiku nemobilizuos reikiamo žmonių skaičiaus: „Jau ir dabar puikiai suprantame, kad fronto linijoje kariuomenė pradeda jausti kadrų trūkumą (trūksta personalo), tai gali sukelti katastrofiškų pasekmių, tai yra, rusų proveržį fronte ir pan.“.

Kartu Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas akcentavo ukrainiečių dėmesį į svarbią informaciją: „Manau, kad Zalužno ir Šaptalos tandemas yra labai geras pasirinkimas. Atminkite, aš ne kartą sakiau, kad Zalužnas yra mūsų laimingas bilietas. Dabar Zalužnas daro viską, kad isgelbėtų valstybę ir išvestų šalį is ginkluoto konflikto. Tie, kurie priekaištauja jo sprendimams, priimtais pirmaisiai karo mėnesiais, kad rusai pasiekė Kyjivą, tai aš jiems pasakysiu: jei kariuomenė tuomet būtų dislokuota pasienyje, tai šiandien Kyjivas gulėtų po Maskva, jis būtų užgrobtas Rusijos kariuomenės, nes su ta kariuomene mes neišlaikytume fronto“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(197)
(2)
(195)

Komentarai (9)

Susijusios žymos: