„Vidinės skerdynės“ Ukrainoje. „Mes vis tiek kovosime.“ Kovotojas skelbia neįtikėtinus įvykius  ()

Jei karas Ukrainoje bus užšaldytas, prasidės „vidinės skerdynės“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jei karas Ukrainoje bus užšaldytas, prasidės „vidinės skerdynės“. Tokią nuomonę projekto „Tema su Natalija Moseičuk“ eteryje išsakė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 14-ojo atskirojo pulko vado pavaduotojas Jevhenij Karas.

Pasak jo, dabar toks scenarijus Ukrainai grėstų katastrofa, nes ukrainiečiai „nepasiekė demokratijos“.

„Viena vertus, gerai, kad yra kritikos, tai tas parakas, kuris verčia valdžią judėti. Kita vertus, ši kritika įgavo destruktyvių formų, ji visiškai sutampa su Rusijos ardomąja veikla Ukrainos viduje. FSB 5-oji direkcija turi tokias pat užduotis, tai yra, mums nepavyko pasiekti demokratijos“, – mano kariškis.

Karas įsitikinęs, kad paliaubos be Ukrainos pergalės bus naudingos tik Rusijai, nes ji visiškai pereis prie karo ekonomikos ir atsikratys tarptautinio spaudimo. O Ukrainoje prasidės vidinės problemos.

„Prasidės rinkimai – į kaimų tarybas, į daugiabučių namų bendrijas. Prasidės pinigų plovimas, žmonės pradės bėgti“, – mano Karas.

 

Jis taip pat perspėjo, kad Vakarai tikrai sumažins karinę ir finansinę paramą Ukrainai, jei karas bus įšaldytas. Karas teigimu, Vakarai nebijo atgimusios Rusijos agresijos ateityje, nes yra įsitikinę, kad Ukraina vis tiek sugebės sustabdyti rusus.

„Šiaip ar taip, sustabdysime prie Žytomyro linijos: vėl mobilizuosimės, kad ir kastuvais, bet kovosime. Vakarai juk tai puikiai supranta. Ką, mes visi čia mirsime? Mes vis tiek kovosime“, – sako kariškis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(138)
(8)
(130)

Komentarai ()

Susijusios žymos: