Epinis rusų sutriuškinimas prie Novomychailivkos. Propaganda šokiruota. „Tai košmaras!“ (Video)  ()

Rusijos karo propagandistus šokiravo internete pasirodęs vaizdo įrašas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistus šokiravo internete pasirodęs vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas Rusijos ginkluotųjų pajėgų tankų kolonos sunaikinimas netoli Novomychailivkos. Ukrainos ginkluotosios pajėgos surengė epinį rusų sutriuškinimą jiems artėjant prie gyvenvietės, Rusijos ginkluotųjų pajėgų daliniai net nespėjo stoti į mūšį.

Rusai prarado įrangą ir gyvą jėgą. Z-karininkai piktinasi žemu kovinių operacijų planavimo lygiu, taip pat elektroninės kovos sistemų trūkumu. Per dvi su puse valandos Ukrainos ginkluotosios pajėgos pataikė į 3 tankus, 7 MT-LB ir 1 pėstininkų kovos mašiną.

„Sunku žiūrėti!“ – vaizdo įrašą pakomentavo Rusijos karo korespondentas Kalašnikovas.

„Kaip galima sau leisti prarasti tiek daug įrangos per dieną, tiek daug žmonių“, – rašė karo korespondentas Romanas Savonkovas.

Tai tiesiog košmaras. Rusijos armija ir toliau patiria didelių nuostolių ir tik laiko klausimas, kada ji bus visiškai išsekusi“, – komentaruose rašė rusai.

Rusų Z-karininkai, dažniausiai teisinantys Rusijos kariuomenės veiksmus, šį kartą nerado žodžių, kad pateisintų savo armijos sutriuškinimą.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(154)
(1)
(153)

Komentarai ()

Susijusios žymos: